Tässä vähän viime viikon tapahtumia:

Maantaina oltiin Monskulan kanssa hammaskivenpoistossa ja koska koiruli rauhoitettiin, niin ajattelin että samalla oli hyvä hetki katsastaa virtsakivitilanne. Kivi oli samassa paikassa kuin aikaisemminkin ja samankokoinen. Siellä se siis on tukevasti virtsarakon seinämässäkiinni.. edellisestä tarkistuksesta oli melkein päivälleen puoli vuotta. Koko tämän ajan Moona on syönyt Urinaryn S/O:ta ja herkut on myös pidetty suht minimissä.. eli treeneissä saa makupaloja sekä luita olen viime aikoina ruvennut taas antamaan enenemässä määrin. Nyt jatketaan siis näin, kun kivestä ei ole koiralle haittaa. Virtsarakko oli edelleen siisti eli reunat tasaiset ja mitään tulehdukseen tai ärtyneisyyteen viittaavaa ei ollut.

Hammaskivet saatiin myös pois ja nyt tädillä on taas puhtaanvalkoinen hymy :) Kaikki hampaat oli tukevasti kiinni ja mitään huolestuttavaa ei tädillä vielä ainakaan suussa ollut.

Tiistaina NÖpsykkä pääsi koirakoululle tokoilemaan. Otettiin sivulletuloa, seuraamista ja luoksepäästävyyttä. NÖpö ei vielä kestä sivullaolossa kenenkään luoksepäästävyyttä.. kun sen häntä rupeaa vipattamaan ja se hyppii ja pomppii, joten nyt vaan koitettiin saada jotenkin koira vähän rauhoittumaan, kun joku läheni ja kävi häntä hipaisemassa tai silittämässä. Hyviä naurunhetkiä koin, kun eräs kurssilainen, joka toimi vuorollaan koehenkilönä ja tuli Nöpöä morjenstamaan kyseli multa, että minkä ikäinen tää sun pentu on??? Mikä pentu???? Ai, Nöpö vai.. täyttää kohta 4v.

Torstaina pakkasta oli taas liikaa, joten kävin vain kouluttelemassa mölliryhmän treenit ja Moona sai jäädä kotiin. Samana päivänä täti täytti 6v!!!! Onnea mamman oikealle Tädille, joka on nyt vähän niin kuin täti-iässä   Moona on kyllä niin iqku, että kun toisen tuommoisen sais, niin ottaisin heti.. en edes harkitsis!

Viikonlopuksi pakkanen vähän hellitti ja varsinkin sunnuntaina oli sopivasti vain -3 aamupäivällä, joten käytettiin se hyväksi ja suunnattiin Riikan ja  Elsan kanssa ATTn hallille ottamaan vähän agia. Moona pääsi nopeaan tehotreeniin.. keinua, keppejä, erilaisia käännöksiä, takaakierrätyksiä ja kierrätyksiä. 15 min. taidettiin ottaa tehokasta treeniä ja siihen päälle kunnon lenkit mukavassa säässä Oli mukava päästä oikein kunnolla tuulettumaan.. vielä kun oli valoisaa ja nätti luminen talvipäivä.

Illalla Nöpsykkä pääsi omiin treeneihin koirakoululle. Sillä onkin taas jo kertynyt 3 viikkoa taukoa agista. Neiti paineli upeasti ja tehtiin 25 esteen radasta melekin nolla.. kolmanneksi vimpalla esteellä mä liikuin vähän liikaa itse ja välistävedon sijaan Nöpö hyppäs ko. hypyn väärinpäin. Se tuli kyllä jo esteen ohi ja kun mä liikahdin jo sivulle, niin se teki täyskäännöksen ja meni esteeen takaa. Kyllä se välillä on ihan pirun nopea ja vikkelä, kun on vielä niin pieni. Se kääntyy penninpäällä, kun vaan haluaa ja tarvetta on

Olipa mukava ja agilitypainotteinen sunnuntai!