Tänään aamulla oli kloo 5.00 herätys ja klo 6.30 suuntasimme kohti kirkkonummea agikisoihin. Lähdettiin Elisan autolla ja porukkaa oli mukana mukavasti: Elisa tyttöineen, Riikka tyttöinen sekä minä tyttöineni.. joten autoillinen naisia oli siis liikenteessä :)

Päivä Kirkkonummella alkoi Nöpön ja Saimin ykkösluokan radalla. Rata näytti suht suoraviivaiselta.. mutta muutama kohta siinä oli ja kepit esim. oli parempi ottaa vasemmalta, joka on tiettävästi Nöpölle vielä heikompi puoli. No, päätin kokeilla sitä meni syteen tai saveen ja antaa tilaa Nöpsykän tehdä työt. Rata sujuikin aivan mainiosti: hyppy, putki, hyppy, puomi, putki, hyppy, hyppy, putki, kepit, muuri, hyppy, A, rengas, hyppy, putki, keinu, hyppy, hyppy, hyppy. Rata onnistui keppien osalta perfect, Nöpö paineli todella upeasti.. vauhtia oli koko radan kivasti ja keinu sujui hienosti. Ainoa murheenkryyni oli A, josta loikattiin puolesta välistä kontaktia alas.. ei siis kontaktivirhettä.. mutta ei tuommoisia loikkia saa tehdä.. en tiedä vaikuttiko suoritukseen, joku haju joka A:n päällä oli.. koska sitä piti jäädä haistelemaan ja kun minä sitten alhaalta huusin, että tule tule vaan.. niin Nöpö laitti vaihteen päälle ja kipitti ja loikkas.. kun ei A:ta siis suoritettu täten tasaisella vauhdilla. No, rata oli siis kuitenkin 0 vp., aika -5,86. Luokassa oli 8 kilpialijaa ja me olimme ainoat jotka saivat ylipäätään tuloksen ja vieläpä siis nollatuloksen. Tätä myöden voitimme luokan, saimme SERTin ja siirron kakkosiin. Wou, meidän pikku-Nöpö!!! Siirryttiin sitten viidessä kisassa ykkösistä kakkosiin!

Iltapäivällä oli sitten vuorossa Moonan rata. Moona kävi selvästi kuumana ja oikein odotteli, että jotain tapahtuu. Jäi lähtöön hyvin ja veti rataa ihan sika hyvällä vauhdilla. Esteelle nro 8 asti, jotka oli kepit.. meni kaikki hienosti ja vauhdilla. Matkalla ollut 2 esteen sarjakin vedetiin in-and-outilla siitä vaan.. vaikkei semmoisia olla harjoiteltukkaan :) Kepeille kuitenkin tie tyssäsi. Kepeiltä tultiin tällä kertaa joka kerta toiseksi tai kolmanneksiviimeisestä välistä pois. Otin ne neljä kertaa ja vimpalla kerralla sitten jo sanottiin, että tämän kerran jälkeen sitten radalta pois. Joten ei ne sitten menneet ollenkaan ja poistuin radalta.. koska en halunnut rataa jatkaa noiden suorittamattomien keppien jälkeen + että en olisi sitä edes saanut tehdä, kun vähän niin kuin treenasin niitä keppejä, kun väkisin yritin niitä saada menemään. En kyllä oikein ymmärrä että mikä niissä oli. Sisään mentiin joka kerta ok.. mutta syystä tai toisesta ne loppus aina kesken.. mitään mä en kuulemma tehnyt mikä siihen ois voinut johtaa.. joten ota siitä sitten selvän.. nyt vaan oli tämmöinen päivä.

Samalla radalla Elisa ja Tessa nappasivat ekan nollansa kakkosista sekä kakkossijan. Onnea heille!!!

Illemmalla olleesta kolmosten toisesta startista Riikka ja Elsa, Moonan sisko, nappasivat ensimmäisen SM-/MM-nollansa sekä ensimmäisen nollansa kolmosista.. toisesta kolmosluokan startistaan. Paljon onnea myös teille ja siitä se nollien metsästys sitten alkoi :D

Päivä oli pitkä mutta kokonaisuuteen olen tyytyväinen ja matka oli todella kiva. Paljon tuli taas puhuttua ja pohdittua asioita sekä nähtyä hienoa agilityä sekä koettua uusia kokemuksia. Kisapaikka oli mukava ja se sääkään ei sitten ollut ollenkaan paha.. vaikka se sadetta kovin lupaili.. päivällä kun tihutti vähäsen aina välillä ja vasta illemmalla sateli sitten vähän enemmän.. vaikka molemmilla matkoilla kyllä satoi.

Nyt sitten kisaamista jatketaan molempien tyttöjen ollessa kakkosissa :)