Maanantaina otin piiitkästä aikaa tyttöjen kanssa lyhyet tokot. Vähän sivulletuloja, seuraamista (Nöpöllä perusteita), istumista, seisomista, maahanmenoa.

Tänään lähdettiin tyttöjen sekä Riikan ja Wilman ja Elsan kanssa Tassukalliolle Tassujen epäviralliseen vähän treenaamaan. Mun tytöillä on molemmilla pitkä aika kun ollaan epävirallisissa viimeksi oltu + että olisin ottanut kisanomaista treeniä ja palkannut radalla. Joten nyt oli hyvä paikka ottaa kisatreeniä palkaten, kun paikka oli koirille vieras ja kisatunnelmaakin oli epävirallisten kisojen muodossa.

Halikon kisat järjestettiin Tassukalliolla, jossa oli aivan mahtavat ulkoilumaastot ja uimisesta tykkääville koirille jopa oma uimalampi. Meijän tytöistä ei kyllä kukaan ui! :) Elisa kera Tessan ja Saiminkin yllätti meidät ja saapui Tassukalliolle myös kisailemaan ja treenaamaan, joten meitä olikin siellä iso lössi niin kääpiöpinsereitä kuin meidän treeniryhmäläisiä :D

Sitten itse ratoihin. Rata oli 20 estettä pitkä ja aika kiemurainen ja sisälsi useita käännöksiä ja suunnanmuutoksia.. valsseja sai siis tehdä ja edestäleikkauksenkin jonnekkin ängin. Rata oli aika raskas ja upottava.. joten sen suorittaminen ei ollut niin helppoa. Radan ihanneaikakin tuntui olevan tiukassa, kun pohja tosiaan oli sen verran raskas.

Avoimen mini-luokan ensimmäisenä starttasi Moona. Monskula jäi lähtöön hyvin ja rata sujui ihan ok.. minulta oli hivenen löysää ohjaamista.. tässä sen näkee, että kun ei olla virallisissa kisoissa ja rataan lähtee palkkausmielellä, eikä niinkään sijoituksia hakemaan.. on tunnelma heti aivan eri.. jännityksestäkään ei ollut tietoa. Monet kohdat jotka suunnittelin sujuivat ok ja esim. puomin alastulo leluvedätyksin oli upea sekä A toimi ilman apua.. kuten useimmiten todella kivasti. Yhdestä putkesta neiti ampaisi liian äkkiä ulos ja meni seuraavan esteen ohi.. kun mä en sitten putkessa tietty puhunut mitään ja este oli sivulla aika lähellä ko. putkea. Otin sen kohdan kokonaan uusiksi ja sujui toisella kerralla ok, kun muistin jo putkessa ilmoittaa että täällä sivummalla ollaan. Puomille ei jostain syystä toisella kerralla mennyt ekalla yrittämällä.. luuliko sitten keinuksi? Keinua tai keppejä ei kuitenkaan radalla ollut. Harmi, kun niitäkin olisi ollut kiva koittaa ja päästä niistä palkkaamaan, nyt kun palkkaamislinjalle tänään lähdettiin.

Myöhemmin oli sitten Nöpsykän vuoro. Joka suoriutui radast ihan ok.. mutta jotenkin tuntui että pohja hidasti tämän neidin menoa ja ei oikein liikuttu niin jouhevasti kuin nyt on muuten liikuttu. Puomin ylösmeno mentiin myös ekalla kerralla tosi varovasti, joten taisi neitikin luulla sitä keinuksi.. toisella kerralla jo sujuikin ihan vauhdilla. Kontaktit otettiin palkaten. Loppuvaiheessa olevassa putkessa oli jotain mielenkiintoista ja sen suoritus kesti kotvasen. Muuten rata oli niin jouhevaa kuin se nyt sitten tässä tilanteessa vois olla.. mutta vähän hidasta.