Tänään oltiin Monskulan kanssa Järvenpäässä KATin kisoissa. Aamu valkeni jo sateisen harmaana ja sitä se sitten oli myös kun Miian&Daisyn ja Riikan&Elsan kanssa Järvenpäähän saavuimme.

Aluksi oli vuorosso mini3:n hyppyrata, tuomarina Ritva Herrala. Rata näytti ihan ok:lta. Muutama paikka oli mihin mietin parin vaihtoehdon väliltä, mutta muuten rata oli ihan ok ja tiesin että oli ihan suoritettavissa. Vettä sateli sitten siihen malliin, ettei kyllä ollu mikään kääpiöpinserin ilma. Moona hytisi ja tärisi. Lähdössä se kääntyikin ympäri ja oli jo poistumassa takavasemmalle, mutta ei kun asetus uudelleen lähtöön. Tämäkin homma kun on pakko suorittaa ja tähän on totuttava, sade kisoja voi aina silloin tällöin tulla. Meidän kohdalle nämä olivat ensimmäiset ja treenannutkaan en ole kunnolla ulkona ennen nyt ATTlle siirtymistä, joten sadetreenejäkään ei meillä ole alla. Joten kyllä tädin mielessä varmaan jylläsi, että mitä hemskuttia me täällä sateessa oikein tehdään ja että kyllä täältä märästä ja kyllmästä pitäisi jo autoon päästä.

No, kun sitten lähdettiin niin täti kyllä suoritti radan ihan niin kuin mamma käsi, mutta A. mamma oli itsekkin ihan kohmeessa ja B. niin oli Moonakin. Joten tuloksena oli 0vp, mutta harmittavasti +1,03 yliaikaa :( Vielä vanhoilla säännöillä nolla ois tullut +0.99 tuloksella, joten se jäi sitten 4-sadasosanpäähän. No, ei se maailmaakaada, koska tuolla tuloksella sinäänsä ei mitään oltais tehty.. paljon kovempia aikoja tuli ja nollia ei olla nyt keräämässä. Radalla mun suurin moka oli valssi muurin ja hypyn välissä loppuvaiheessa rataa, kun alunperin olin suunnitellut siihen edestäleikkausta joka ois varmasti ollut parempi, koska nyt mun valssi ei tullut ollenkaan sinne minne olin suunnitellut ja se hidasti Moonaa paljon.. varmsati ainakin tuon 4-sadasosaa ja paljon paljon enemmänkin. Lisäksi olin yhdellä putkella turhaan odottamassa kun mun piti siinä mennä jo seuraavalle hypylle ottaan vähän vastaan... kohmeessa kun kohmeessa. Lisäksi Moona sitten taas pujotteli kepit toodella hitaasti, joten siihenkin paloi aikaa. Eikä MOnskula ihan kulkenut täysillä vrt. esim. maanantain treenit jossa se oli ihan Super eli vauhti oli pois, oliko sitten sään sanelemaa vai mitä.

Toisena ratana oli agirata. Rata näytti myös ihan suoritettavalta ja sitä olikin. Nyt Moona jo tiesi että rata suoritetaan ja lähtö sujui hyvin. Mutta mutta nyt oli Monskulalta sitten vauhti todella pois eli kyllä keli taisi tehdä nyt täysin kepposet. Mä kuulemma ohjasin kyllä hyvin ja yritin, mutta kun koira ei kerta tule niin mitäs siinä sitten voi tehdä. Keinu oli ihan sika hidas.. mtuta tässä tein virheen ja en ohjannut taas niin kuin treeneissä, vaan jätin Moonan yksin!!! Ja keinu on se johon pitäis todella keskittyä ja tehdä se niin kuin on treenattukkin, joten tähän paloi sekuntteja ja paljon sekä kepeillä tein mielestäni pienen törkyn, jolla meni väärälle puolelle keppejä ja toisella kertaa en vetänyt tarpeeksi kauas, joten toisesta välistä sisään.. joten lopputulos oli tästä radasta 10vp ja +14,70 yliaikaa.

Daisy-isomummu voitti agiradan ja otti ekalta radalta myös nollan sekä Elsa sai myös tuplanollan. Näistä meidän pitäisi ottaa oppia... onnea heille!

No, tämä kisareissu otettiin sadesäähän tutustumiskisana. Niin mamma kuin koira oli jäässä ja kylmissään, joten en voi olla pahoillaan. Molemmat oli kohmeessa, joten parempaa ei voi odottaa.