Nyt kun tämmöisen blogin päätin kyhätä kasaan.. niin vähän eilisestä.
Johannan hallilla oli eilen talkkoot ja siinä välissä otettiin vähän treeniä.

Aloitin Nöpön kanssa ja otettiin aluksi keinua. Se meni ihan ok.. mitä nyt kun keinu kerran paukahti kunnolla.. ei tytteli ois halunnut sinne sitten taas mennä. Mutta meni sitten taas kun vähän usutti ja laittoi kunnon herkut päähän. Tämän jälkeen mentiin pientä rataa, jossa oli keinun jälkeen hyppy ja putki, jota ennen tehtiin takaaleikkaus. Putkella takaaleikkaus on ollut ongelma molemmilla koirilla, joten päätin vähän treenata sitä. Nöpö meni ihan ok.. kunhan muisti kunnolla usuttaa ja eikä yrittänyt tehdä leikkausta liian aikaisin. Tämän jälkeen otettiin viel keppejä.. jotka meni yksittäin hyvin, mutta putkesta kepeille tullessa piti ottaa aluksi haltuun, koska lähestymiskulma oli selkeästi Nöpölle vielä liian vaativa ja kepit tuli putkelta aika äkkiä.. kulman takaa. Hypyllä kokeiltiin myös takaakiertoja, jotka toimivat hyvin :) Sitten Nöpö sai mennä boxiin jäähdyttelemään ja oli Monskulan vuoro.

Otettiin Moonan kanssa jokseenkin samanlaiset treenit.Keinu sujui miten se Moonalla nyt on sujunut eli tulee keinun kyllä, mutta suhteellisen hitaasti. Välillä voi vähän innostua.. mutta ei kuitenkaan vedä keskikohdan yli.. siinä kohtaa täytyy aina tasapainoilla ja yrittää löytää se kohta, josta keinu lähtee alas ja vasta kun on laskeutunut, jatketaan eteenpäin. Toisaalta hyvä, että Moona on tuommoisen metodin keksinut, koska muuten joko jäisi jo alkutiehen keinua haukkumaan, kun se ei laskeudukkaan.. kuten joskus teki tai sitten jos tulisi kovempaa.. pelästyisi keinun paukahdusta ja ei sen jälkeen enää uskaltaisi sitä tulla. Nytkin aina huomaa, että jos antaa sen kokonaan paukahtaa.. tullaan seuraava kerta tosi varovaisesti ja joskus jäädään jo alkumatkaan odottelemaan laskeutumista.. tämän takia useimmiten otan vielä vähän vastaan keinun laskeutumisen lopussa, ettei paukahda täysillä.. Tämän jälkeen mentiin myös keinu-hyppy-putki-hyppy lyhyttä rataa ja keinulta-hypylle sekä putkelta-hypylle tein vielä takaakiertojen kautta lähestymiset. Takaakierroissa kun on toiseen suuntaan Monskulla ollut välilä ongelmaa. Nyt meni kyllä ihan ok.. mitä nyt välillä hyppeli hypyn yli liian aikaisin ja takaisin samaa tietä. Putken edessä mun takaaleikkaus näytti tällä kertaa onnistuvan. Viimeiseksi otettiin keppejä ja putkelta-kepeille, joka toimi Moonalla hyvin.

Lopuksi vielä reviteltiin molempien kanssa lelun kanssa ja tyttelit saivat painella lelun kanssa ympäri hallia, kun ei siellä muitakaan sitten enää ollut :o)

Lauantaina sateli vettä siihen malliin, että lenkkeilyt jäivät pika pissatuslenkeiksi. Tyttelit eivät oikein olis välittäneet ulkoilla. Illalalla sentään tulivat jo vähän pidemmän lenkin. Moona tietty aina tulee yhtä pitkälle kun mä olen menossa, mutta tuo neitihienohelma ei aina oikein viitsi ja vielä kun oli semmoinen tuulikin.