Otsikosta tulikin aika mielenkiintoinen.. no, niinpä oli myös tämän päivän agikisat ;)

Lähdetiin Riikan ja tyttöjen kanssa aamulla TASSUjen ekoihin virallisiin agikisoihin kisaamaan. Olin ilmoittanut molemmat tytöt yhteen starttiin tai yhteen ja yhteen, koska enempääkään ei ollut. Ei sen puoleen, että yhtään enempään olisin heitä ilmoittanutkaan ;D

Tuomarina ko. kisoissa toimi Anne Savioja, joten tuttuja ratoja ja parin viikon takaa. Samanlaista aika pitkälti olikin. Radat olivat peruskamaa ja ihan ok. Järkevästi toteutettuja ja sujuvasti suoritettavissa olevia. Kiitos vaan Annelle mukavista radoista!

Luokan ensimmäisenä starttasi Moona. Jäi lähtöön hyvin, josta hyppy, rengas ja putki.. jonka jälkeen haisteli maata.. no, matka siitä sitten taas jatkui ja hyppy, josta kierrätyksellä toinen kulman takana oleva hyppy.. tämäkin ok! Siitä sitten A:lle ja hyppy, hyppy, hyppy kaarevalla uralla, josta putkeen joka A:n allaa.. tällä kertaa onnistuttiin tässä :) Juu, siis putkeen sisäänmenossa onnistuttiin.. mutta sieltä ei sitten meinattu tulla ulos ollenkaan.. täti pyöri putkessa minkä kerkes ja aikaa paloi. Olin jopa näkevinäni että olisi tullut putken toisesta päästä jo uloskin (siis sisäänmeopäästä).. mutta hylkyä ei ainkaan tästä napsahtanut. Sitten oli vuorossa keinu, joka mentiin sitten sujuvasti. Muuri, hyppy ja kepit, joiden toiseksi viimeisestä välistä ulos.. ei kun uudelleen ja nyt meni ok. Taas sitten A:n alla olevalle putkelle ja siitä hyppy, hyppy, puomi, pituus ja hyppy. Tulos 5 vp ja lähes 30 sekunttia yliaikaa :/ Hajut vievät tätä tätiä oikein urakalla, jos semmoisia eteen osuu.

Luokan viimeisenä starttasi Nöpö, joka ei mennyt ekaan putkeen ekalla käskyllä, joten siitä 5 vp ja jäi myös ko. putken jälkeen haistelemaan maata.. sama kohta kuin Moonalla. Kierrätyksen otin kunnolla vieden.. en siis kierrätyksenä ja samaan putkeen kuin Moonakin jäi.. kävi myös neiti vähän haistelemassa. Keinu ja kepit ok. Tulos myös 5 vp. ja yliaikaa reilut 16 sekunttia.

Joten tänään meidän tyttöjä vietiin.. oikein nenästä vetämällä.. hajut vei voiton 6-0! Tyytyväinen olin Moonan kierrätykseen, keinuun, puomin suorittamiseen keinun jälkeen sekä lopussa hyvin eteenpäin irtoamiseen. Nöpsykkä suoritti kepit ja keinun hienosti.

Samoissa kisoissa Riikka ja Wilma-täti nappasivat päivän ekasta kolmosluokan kisasta nollan ja kakkossijan sekä Riikka ja Moonan sisko Elsa nappasivat toisesta kolmosten kisasta nolla-voiton ja täten AVA-kello rupesi heillä raksuttamaan! Paljon Onnea Riikalle ja tytöille!