Viime sunnuntain treenit on jääneet näköjään kommentoimatta.. kun kotona ei ole tullut konetta iltaisin ollenkaan avattua.

Sunnuntaina mentiin ihan lyhkästä hyppis-pätkää jossa tarkoituksena oli vaihtaa joka kerralla eri ohjauskuviot ja kelloteltiin, että mikä toimi parhaiten sekä hinkattiin sitä mikä ei toiminut. Mä menin ko. radan ennakoivilla valsseilla, edestäleikkauksilla ja takaaleikkauksilla/sylkkärintyylisellä. Ajallisesti yllätykseksi edestäleikkaus oli nopein! Mä aina luulen että se valuu siinä tosi paljon ja kun kaarteet on suuret niin aikaa palaa.. mutta tässä taas nähtiin se minkä olen ennenkin Moonasta todennut, että sille sopii parhaiten se tasainen vauhti eli jos vauhti vähänkin katoaa.. niin se ei ole ajallisesti paras, vaikka sitten taas kiihdytellään. Itse epäilin että eka vois olla nopein, mutta kun se eka epäonnistui joka ois ollut kyllä sika nopee jos ois onnistunut ja sitten ei saatu niin hyvää draivia muihin ennakoivavalssi yrityksiin. Takaaleikkauksen uskoinkin olevan huonoin, mutta kyllä siihenkin saatiin huisia parannusta, kun sitten vielä lopuksi sitä vaikeinta hinkattiin.

Otettiin vielä lopuksi yksittäisillä esteillä eri puolenvaihtotekniikoita taas vähän kertausmielessä, että miten missäkin toimitaan ja miten mikäkin koira&ohjaajapari ohjaa minkäkin käännöksen. Huomaa, että Moona lukee nykyään mua tosi hyvin eli jotain olemme molemmat oppineet :)

Takaaleikkauksessa/sylkkärissä mun ongelma on edelleen se, että meinaan ennakoida liian aikaisin tai siis ylipäätään ennakoin.. kun sitä ei sais tehdä.

Löysin tuttuja blogeja lukiessa tosi hyvin iskulauseen:
"Pidä aina mielessäsi, että oma päätöksesi onnistua on onnistumisessa kaikkein tärkeintä." "

Tää pätee meihin aivan täysin. Jos itse ajattelen meidän ei keinullisia ratoja, niin aina kun sitä ei siellä ole olen päättänyt, että nyt vedetään täysillä ja napataan se nolla ja melkein aina me ollaan se sitten myös tehty! Eli tuolla päättämisellä on Todella suuri merkitys. Selvästi mä sen kautta orientoidun ja todella myös suoritan radan eri tavalla.. kuin normaalisti kisoissa. Joten nyt täytyy saada tehtyä noita päätöksiä normaaleillekkin radoille ja myös pysyttävä niissä ja ohjattava ja liikuttava sen mukaisesti.. siinäpä tavoitetta ensi vuodeksi ja tietty tämä on aivan ehdoton edellytys kolmosluokassa pärjäämiseksi... joten katsotaan koska saadaan tämä tavoite saavutettua. Tavoitteet on kyllä hyviä, koska mä itse tartten niitä.. ilman niitä lentelisin kuin hyöhen ilmassa ilman mitään päämäärää ja suuntaa ja mitään ei tulis tehtyä tavoitteellisesti. Sitten kun tavoite on on sentään jotain mitä 'saalistaa' ja mitä kohti suunnata ja samalla myös tulee jotain ko. asian eteen tehtyä ;)