Muutamia 'merkittävimpiä' juttuja on jäänyt viime viikolta kirjoittamatta.. joten lisäilläämpä niitä tänne.. eli viime viikonlopulla tein Moonan kanssa merkittävän läpimurron meressä uinnin kanssa ;)

Nuo molemmat mun tytöt kun eivät rakasta mitenkään vettä.. mutta Moona sentään voi mennä joskus vähän varpaalla sitä koskettamaan ja joka kesä on mennyt vähän pidemmälle. Nöpö sitä vastoin karttaa vettä viimeiseen asti ja ei koska tassullakaan. No, viime viikonlopulla sitten kun oli nätit ilmat heittelin MOonalle keppiä veteen ja se haki sen sieltä! Pikku hiljaa heitin syvemmälle ja joku kerta sitten ei enään jalat yltäneet pohjaan ja täti kävi noutamassa kepin ja ui rantaan.. vähän kyllä taisi pelästyä tuota pohjakosketuksen menettämistä. No, jätettiin homma siltä päivältä siihen.. ettei tule mitään traumoja. Mutta seuraavana päivänä kun oli taas lämmin päivä.. oli pakko kokeilla uudelleen ja sinnehän se taas meni kepin perässä, joten mitään traumoja ei tosiian siitä hommasta jäänyt ja neidin sai tuolla tavalla uimaan :)

Viime sunnuntain agitreenien yhteydessä mittasin tytöt.. kun hallille on tullut uusi hieno mittakeppi. Riikka ja Elisa avustivat ja saimme tyttöjen mitoiksi: Moona 29,5 cm korkea sekä Nöpö 27,5 korkea.. joten korkeudessa ei kauhjasti tuota eroa näin aikuistutta siis ole.. se on sitten vaan se massa.