Illalla otettiin taas vähän tokoa sisällä tyttöjen kanssa.

Nöpsykkä aloitti ja treenattiin sivulle tuloa.. vähän taas seuraamisen alkeita. Paikallaan pysymistä. Istuminen on näköjään kadoksissa.. tarjoaa hanakasti maahan menoa sen sijaan.. muutama onnistunut toisto saatiin aikaseksi, kun taas muisti että semmoinenkin käsky on. No, empä muista koska olen sitä istumaan pyytänyt. Aikast hyvin tytteli toimi ja on aina niin innokas, energinen ja iloinen työskentelykaveri ;D

Sitten oli Monskulan vuoro. Otettiin myös sivulletuloa, siitä seuraamista, pysähdyksiä ja jääviä: istu, seiso, maahan. Monskula toimi paljon paremmin kuin viimeksi. Sanotaan niin, että kaikki muu toimi musta todella hyvin.. paitsi sivulletulo, joka edelleen ei ole varma.. siis tulee, mutta paikka ei läheskään aina ole oikea. Joten toistoja vaan lisää ja lisää ja lisää.

Keväämmällä täytyy ilmoitella nuo kaverit kyllä tottelevaisuuden jatko kurssi II:lle, jotta sais Nöpsykälle vähän liikesarjoja, kunhan noita perusteita tulee enempi treenattua ja sais perusasiat suht hanskaan. Monskula vois myös tulla sinne mukaan ja katsastaa missä mallissa hommat on vieraissa ympäristöissä. Toisaalta ajattelin, että tuo kurssi ois hyvä varmasti vasta kesämmällä, jolloin ois enempi häiriötä yms. kun voidaan treenata ulkona. Se maassa makaaminen yms. on aina kääpiöpinserille ulkona se vaikeampi paikka... sisällä voidaan kelliä lämmössä ihan rauhassa, mutta kylmä maa tekee tepposet. Kun ei se kesälläkään mikään niin lämmin aina ole. Ja sitten ne kaikki häiriöt, äänet ja ohikulkijat yms. No, täytyy katsoa mitä tässä keksii :)