Tänään oli vuorossa ATT:n viralliset kisat. Moonan olin ilmoittanut kahteen starttiin: hyppy ja agilitykisaan. Keskimmäinen startti jäi väliin, kun ilmoittautumisen tein luokkiin K1 ja K2 ja kisat olivatkin sitten järjestyksessä K2, K3, K1  eli keskimmäinen startti katseltiin muoden suorituksia ja tehtiin kunnon loppu ja alkulämpät. Tuomarina mini3:sten kisoissa oli Marjo Heino.

Marjo oli tehnyt sopivan haastavat radat. Eka hyppyrata oli mielenkiintoinen tkaakiertoinen.. monine peräkkäisinä 3:ne putkineen (tämä ei siis ollut Mujusen rata kuten päivän ekat maxien radat oli!), pusista oli mielenkiintoinen lähestyminen kepeille. Siinä ne vaikeammat. Moona suoritutui radasta hienosti. Se bongaili kyllä kaikkia muita esteitä useassa kohdassa, joten mun olis tarvinnut tarkemmin kiinnittää niihin huomiota rataantutustuessa.. mutta sain sen kutsuttua niiltä takas.. sekä itse kuulemma välillä en liikkunut kun piti ja liikuin ehkä liikaakin taas kun olisi voinut himmata. No, mutta summa summarum rata oli lopulta kuitenkin 0vp. ja aika -1,28.. joten eka hypäri-nolla kolmosista plakkarissa ja toka nolla kaiken kaikkiaan.

Toisena ratana meillä oli agirata.. joka tuntui iha ok:lta. ATT:lle oli tullut uudet kontaktiesteet: A ja puomi, joissa tartan-pinta.. tuota vähän jännitin, mutta aivan turhaan. Ei niitä tainnut kukaan mitenkään ihmetellä, joten koiran silmin ja tuntumin olivat ihan normaalit suoritettavat. Tämänkin radan Moona paineli tosi hienosti.. ainot murheenkryyni on keinu, joka mentiin nyt ihan sikahitaasti ja tuomaria vahdaten :(  Mammakin sitten muisti tällä radalla muuten juosta :)  Rata oli lopulta 0vp., mutta keinusta johtuen +4,59.. joten varmaatyötä, mutta hidasta. Harmittavasti taas tuplanolla ois ollut tarjolla, mutta mehän ei nollia tähän vuoteen kerätä.. joten no hätä. Tietty vähän täytyy miettiä, että miten me ens vuonna se tupla saadaan kasaan.. tuolla keinutyöskentelyllä ei mitenkään.

No, huhtikuun alusta tulee tapahtumaan meidän treenikuvioihin vähän muutoksia.. joten niistä lisää sitten. Vihdoin ja viimein sain jotain päätettyä ja hommat eteenpäin. Tämä Moonaa ajatellen hyvä ratkaisu ja toisaalta myös vaihteluvirkistää :)