Mamma sai töistä viime torstain ja perjantain vapaaksi, joten torstai-aamulla käynnistettiin auto ja suunnaattiin nokka kohti kesämökkiä Rymättylässä. Ilmakin oli mitä mainion mökkeilyyn.. lämpöä jopa saaristossa to-la 22-27 astetta.

Torstaina ja perjantaina mamma veneili ja poltti tietysti itsensä. Sekä koirien kanssa tehtiin pitkiä lenkkejä sekä ne sai uusia leluja joiden kanssa aika vierähti juoksennellen ja peuhaten.

Lauantai-aamulla mamma lähti yksin Raisioon koiranäyttelyyn. Seuraamaan tyttöjen sukulaisten menestystä Elonäyttelyssä. Paljon oli ensikertalaisia matkassa, jotka pärjäsivät tosi hienosti Remu ERI1 PU2 Va-Sert, Dali ERI2, Kaxen ERI3, Maire ERI1 PN2 Va-Sert, Henna ERI2, Frida EH, Pernilla ERI2. Lisäksi Moonan sisko Pinja sai EH:n ja Pinserella's kasvattajaryhmä oli ROP-kääpiöpinseriryhmä.. kokoonpanolla Remu, Maire, Henna, Pernilla. Paljon Onnea kaikille Pinserella's koirakoille upeasta päivästä ja kiitos mukavasta seurasta. Kyllä kannatti taas pitkästä aikaa ajella näytelmiä katsomaan :)

Lauantai-iltana päätettiin sitten jo kotiutua mökiltä ja sunnuntai-päivä menikin siivoilun lomassa tietokoneen ruutua tuijottaen ja jännittäen.. koska Pinserella's Mustikka alias Daisy emäntänsä ja ohjaajansa Miian kanssa oli lauantaipäivän jälkeen hyvissä asemissa agilityn MM-karsinnoissa. Sunnuntaiaamun ekan startin he menivät ja voittivat sekä seuraavassa startissa tekivät myös todella hienoa tulosta. Lopputuloksissa he olivat lopulta neljänsiä ja saavuttivat ensimmäisenä kääpiöpinserinä agilityn PM-edustuspaikan sekä MM-kisojen varakoirakkopaikan. Todella upea saavutus, jota kyllä jo vähän osattiin odottaa tai ainakin toivottiin ja pidtiin sormet ja varpaat ristissä. Mutta kyllä se silti vaan tuntuu niin upealta, että Nöpsykän ja Moonan iso-mummu ja Miia saavuttivat noin mahtavan tuloksen :D Arvatkaa vaan oliko jännityksessä pitelemistä viimeisillä kierroksilla.. ei vois uskoa, että ihan kotona ruutua tuijotellen voi jänittää jonkun puolesta noin paljon.. mitähän siitä tulisi jos mä olisin paikan päällä katsomassa :D

Sunnuntai-illalla oli normaalisti treenit.. kun Pinserella's porukka oli kotiutunut toisen upean päivän jälkeen Porin näyttelystä.

Illan rata oli mukavan oloinen ja suhteellisen lyhyt. Mutta tarkoitus olikin tehdä sujuvaa rataa, joka me molempien tyttöjen kanssa tehtiin. Monskula meni aluksi ja rata meni nappiin.. vaikka valitsin yheen kohtaan erilaisen kuvion jota halusin koittaa, koska se tuntui Monskulalle luontevimmalta. Putkeen mun käskytys oli vähän myöhässä ja Moona joutui kyselemään että mihin ja vauhti siinä vähän hidastui sekä pussin jälkeen olin törmäyskurssilla koiran kanssa ja Moona jopa koski mun jalkaa, mutta kyllä siitä silti selvitiin ja törmäykseltä vältyttiin ja päästiin maaliin nollatuloksella :D Nöpsykälle kokeilin myös samaa ratasuunnitelmaa ja Nöpsykkä toimi myös todella hyvin.. nollatulos.. vaikka pussilla meinas senkin kanssa tulla yhteentörmäys.. tuota se suunnanvaihtaminen pussin edestä tietää. Toisena ratana oli sama rata, mutta piti vaihtaa ohjauskuviota eli tehdä rata eri tavoin kuin edellisen oli tehnyt + että radalle tuli kepit viimeiseksi esteeksi. Aluksi meni Monskula jonka kanssa toinen ohjausvaihtoehto toimi myös ja tällä kertaa myös käskytys oli ajoissa joka paikkaan, samoin ohjaus ja mitään törmäyksiä ei ollut. Kepit meni ekalla kerralla pieleen.. jätti yhden välistä.. syytä ei kyllä keksitty. Mutta kaikista tyytyväisin olin Moonan intoon ja vauhtiin, niitä molempia meinaan oli tänään molemmilla radoilla ihan sikana ;D Ja toisella radalla toimittiin ihan nappiin yhdessä :D Nöpsykkä meni myös toisen radan aivan upeasti ja suoritti vaikeassapaikassa olleet kepit ainoana treeniryhmäläisistä ekalla kerralla oikein. Kepit ei olleet vaikeassa kulmassa tai mitään.. vaan vaikeassa paikassa putken ja keinun välissä.. aika ahtaasti ja ehkäpä koirakot ottivat painetta siitä, että ohjaajat yhdessä kohtaa tulivat koiraa lähemmäksi tai esim. Moonalla mä vedätin aika paljon, jotta olin sen edellä tuossa kohtaa ja myös lopussa. Nöpsykällä menin rinnalla tasamatkaa ja se toimi. Kirpulla oli myös vauhtia tosi kivasti ja kuunteli ohjausta perfect. Arvaa vaan olinko tyytyväinen molempiin tyttöihin.. oli ihan sika hyvät treenit.

Lopuksi otettiin vielä keppejä langoilla vaikeassa paikassa Moonan kanssa sekä molemilla hypyillä kierrätyksiä, takaakiertoja ja välistävetoja + että Moonan kanssa puomia vetokontaktein.. jotka toimivat makupala-avusteisesti ja sen jälkeen myös ilman todella hienosti.. ei yhtään hidastelua missään ja vauhti säilyi tasaisena :D

Tän viikon sunnuntaina on vuorossa yksi agistartti molemilla tytöillä Kirkkonummella, jonne lähdetään isolla porukalla Elisan ja Riikan sekä heidän tyttöjensä kanssa.