Viime lauantaina oltiin Monskulan kanssa Marjut Pullin koulutuksessa ATT:llä. Marjut oli tehnyt meille vaikeat radat, joista löytyi kompakohtia todella monta. Päivä kuitenkin osoittautui meille hyväksi ja toimimme Moonan kanssa aivan sairaan hyvin yhteen.. en muista koska oltais tehty näin hyvää yhteistyötä. Me vältyttiin kaikilta kompapaikoilta ja koira tosiaan toimi kuin unelma ja luki mua kuin avointa kirjaa. Menin tosi rennosti, ilman paineita ja yliyrittämistä ja näin Monskula myös näytti parastaan, mutta silti myös toimi just niin kuin halusin eli se oli kuulolla tosi hyvin. Ekalla radalla ainoastaa yksi suoran päässä oleva takaakierto oli sellainen johon en millään meinannut ehtiä, mutta kun vaihdoin lopulta puolta kun uskoin etten toiselta puolelta kerkeä onnistui homma, kun törkeästi vain menin enkä meinannut. Toinen rata meni heti ekana nappiin. Mustan putken kanssa oli jokseenkin alkuun vähän ongelmaa, kun Moona meni sen ihan sairaan hitaasti, mutta parani kun otettiin sen kanssa vähän toistoja. Todella hyvä koulutus ja mun rakas-karvakorva-mussukkani toimi loistavasti!!! :)

Sunnuntaina Nöpsykkä meni myös ihan ok.. kepeillä ei irroonnut niin kun yleensä... vähän epäilen, että blexit vaikutti asiaan ja varmaan se, että jouduin vähän ennakoimaan liikaa ja tämä otti vauhtia pikku-neidiltä pois. Mutta muuten ihan hyvää työskentelyä.

Torstaina oltiin Moonan kanssa Raunon treeneissä, jossa oli pitkälti samaa Pullin rataa kuin lauantaina, muutamalla kohdalla vaihdettuna. Tänään homma ei toiminut ollenkaan niin hyvin kuin viime lauantaina. Mä taisin olla liankin rento ja vain husikin menemään, jotain sinne päin ja eihän Moona semmoista ohjausta lukenut. Toisella yrittämällä olin sitten jo napakampi, mutta siinä tuli sitten jo vähän yliyrittämisen makua. Sylkkärivienti kepeille oli vaikea.. jonka takana oli A.. jonka Moona sitten bongaili useaan kertaan :/