Eilen ja tänään illalla tyttelit saivat herkkuruokaa *namskis* Eilen oli tarjolla nappulaa, johon lisätty lihapataa ja piimää *slurps* Tänään vuorossa oli muuten sama ateria, mutta piimän jätin pois. Arvaa oliko ruokaa odottamassa normaalia innokkaampaa väkeä :D Hyvin näyttää ko. ruokavalio sopivan vatsalle ja maistuvan tytöille ;)

Muuten potilaan hoitoon on kuulunut taas vaihteeksi löhöilyä ja ulkona lyhkäisellä pisulla käymistä. Nyt on pakkanenkin taas ollut siinä -10 tiätämissä, joten ei kääpiöpinserin ilma.. joten ukoilut ois muutenkin jääneet tosi nafteiksi.

Illalla kävin yhden startin ajan katsomassa TSAUn kisoja.. maxit olivat silloin vuorossa, kun paikalle paukahdin. MOnskula tuli myös mukaan ja mentiin sen kanssa siellä iltalenkki. Maxien alkurata näytti haastavalta, mutta muuten ei mitenkään kovinkaan ihmeelliseltä. Kiittelin myös itsenäni etten Moonaa ollut ilmoittanut, koska ois taas tullut kylmät kisat kilpailtaviksi.. harmittavasti nää kylmät päivät osuu nyt näköjään kolmosten kisoihin :( Mutta säälle ei tietty ikinä mitään voi ja helmikuun ATT:n kisoihin olen Moonan nyt ilmoittanut kahteen starttiin.. kun tarjolla oli kaksi agistarttia ja yksi hyppystartti.. joten me mennään sitten yksi agi ja yksi hyppis.