Tiistaina jatkettiin alkeiskurssien treenejä. Ai, että oli mukavaa :) Koirat ja koiraihmiset on sitten niin mukavaa porukkaa :)

Treenien jälkeen otin Nöpöllä vähän treeniä.. yksittäisiä esteitä sekä yhtä kohtaa joka kisoissa osoittautui ongelmaksi, mutta eihän se nyt ollut mikään ongelma... enkä saanut sitä semmoiseksi millään, joten treeneissä ainkin toimii. Kokeilin myös ennakoivia käännöksiä ja Nöpöllä ei ongelmaa.. se painaa kuin pikku-jänis, vaikka mamma kääntyis jo aikasemminkin. Sitten vähän leikittiin ja naatittiin kahdestaan luxus-ajasta :)

Keskiviikosta lähtien on tytöillä ollut iltaisin edessä madotus, joka eilen saatiin sitten suoritettua loppuun. Hyvin näytti taas tabletit uppoavan.. ei tarvittu mitään palkkioita tai piilotteluja, sinne ne sujahtivat 'kluk' vaan vatsaan ja parempiin suihin ;)

Ai, niin meinasin jo unohtaa.. tänään tyttelit lähti fasaanien perään. Huomasivat yht'äkkiä fasaanipariskunnan naapuripihalla vanhemmilla ja sinne se Moona aluksi paineli ja sitten Nöpö.. fasaanit hajaantuivat ja molemmat koirat bongasivat omat yksilönsä, joiden perään lähtivät. Sinne kuului täällä ja kii-huudot kuuroille korville :( Ei ne tietty mitään kiinni saa ja fasaanit lähti aika äkkiä lentoon ja koiratkin palautuivat suht äkkiä takaisin. Harmittavaista vaan, että saalitusvietti siis vetää enempi kuin nää mamman kutsuhuudot.. ainakin siis jos ne saaliit bongataan ennen kuin mamma on niitä vielä huomannut.