Ja taas mamma onkin ollut 'todella ahkera'  Päivityksiä ei ole kuulunut. No, tässä taas viime vikkkojen päivitykset.

Viime viikolla TI Nöpsykkä oli tokossa treenailemassa sivulletulon ja seuraamisen ja jäävien alkeita. Samaa teemaa jatkettiin tämän viikon tiistaina sekä myös luoksetuloa tällä kertaa.

Viime torstaina Monskula teki radan suhteellisen hyvin.. oli paljon vääntöä ja kääntöä, varsinkin valsseja meidän tapauksessa sai tehdä oikein urakalla ja aika nopealla temmollakin.. .mutta ne sujui sillä kertaa ihan ok. Alku oli suhteellisen hankala saada tie sopivaksi sekä A:n jälkeinen takaakierto oikea-aikaistettua, jotta ehti seuraavalla suoralla jo tarpeeksi pitkälle.

Sunnuntaina Nöpsykkä paineli myös ihan ok, paitsi A ei ollut kiva juttu tällä kertaa. Muuten ihan ok.

Maanantaina olin itse vapaalla ja käytiin ottamassa ATT:lla treenit molemmilla tytöillä. Nöpsykällä suoratreeniä ja vähän keinua, rengasta ja keppejä. Sekä Moonalla keinua sekä käännöksiä. Isovelikin oli mukana ja pääsi vähän koittamaan miltä tuommoisen pikku-kilpurin ohjastaminen tuntuu. Väitti kiven kovaa että hän ei osaa ja ehkäpä hän ei osaakkaan, mutta Moona kyllä meni kun näytettiin sinne päin  Pääsi kuitenkin kokeilemaan vaan hyppyjä, putkea ja keppejä. Ei muuten tullut yhtään virhettä tällä parivaljakolla, joten kyllä veljelläkin jotain lahjoja lajiin ois, jos annettais kokenut koira käteen. Tietty radat oli suht suoria ja käskytys 'himppasen' myöhässä.. OHO se meni jo! Mutta mitä siitä, kun molemmilla oli ainakin hauskaa. Ja isoveli on tosiaan mun lisäksi se maailman kivoin ihminen ja Moona suurin piirtein sekosi, kun pääsi hommiin Petrin kanssa ja vielä kun siitä sai namiakin.

Tiistaina ilmat taas kylmenivät ja pari päivää sai tehdä muutamien minuuttien lenkkejä, kun ei noi tuolla 15-20 asteen pakkasessa mihinkään oikein suostuneet liikkumaan. TAis pissauksetkin jäädä niin minimiin.. että Moona pissas keskiviikkona sisällekkin  No, onneksi yöllä ja torstaina työpäivän aikana ei olluut pissannut, kun alkuun heräsi epäilys pissitulehduksesta, just noiden ilmojenkin takia. Mutta nyt ei onneksi sen jälkeen ole mitään ollut.. joten meni kyllä ihan lyhyen lenkityksen piikkiin. Moona kun merkkailee pitkin lenkkiä ja jos lenkki on lyhyt niin eihän se rakko tyhjene.

Eilen ilma oli onneksi lauhtunut ja päästiin -7 asteen turvin treeneihin.. hallissa kylläkin oli -1,6 astetta.. joten ihan sopiva keli treenailla. Rauno oli tehnyt mielenkiintoisen ratapläjäyksen, jossa oli taas sopivia hinkattavia kohtia. Kun saatiin taas valssit ja ajoitus ojennukseen, niin tuli nättiä rataa. Toisella radalla päästiin testailemaan takaakierto-persjättö-yhdistelmää jota pitäis nyt treenailla vähän ittekseen. Kun se saatiin kerran toimimaan perfect niin se oli nopein vaihtoehto tohon tilanteeseen ja järkevin. Mutta itse on vielä vähän jalat solmusa tuossa ja ei oikein ajoitus myöskään joka kerta toimi.. joten treeniä siihen vaaditaan. Eilen tais muutenkin olla mulla suunnat käännöksissä vähän kateissa, sen verta usein löysin itseni ihan eri kohdasta kuin rataantutustumisessa olin suunnitellut.. ei oikein tuo kohdistaminenn toiminut.Omat pyörähdykset levis ja suuntakin oli välillä ihan väärä. Hyvä minä!