Tänään oli agiharkat vuorossa. Tehtävänä oli 11 esteen rata: hyppy, rengas, hyppy.. jonka jälkeen kääntö keinulle ja siitä hypylle, josta kääntö puomille.. siitä putkeen ja hypylle, jonka jälkeen kääntö hypylle, hypylle ja vimpalle hypylle.

Vedin radan ekana MOnskulalla, joka meni ihan kivasti.. lähtöön vaan ei taas meinattu oikein jäädä. Keinu oli vähän hidas, mutta suht ok. Käännökset eivät oikein onnistuneet, koska en ennakoinut ollenkaan.. olin liikaa myöhässä. VAuhtia tädissä oli ihan sopivasti.

Nöpön rata meni ihan ok ja sen kanssa osasin ennakoida paremmin, kun olin Moonan radasta jo palautteen saanut. Nöpö meni myös keinun tosi mukavasti. Esteet oli sille matalammat ja noilla matalilla ei näyttänyt keräävän.

Radan jälkeen saimme tehtäväksi kuivaharjoitella radan kahteen kolmen esteen kääntöpätkään ennakoivat valssit (tai jotkut käännökset). Joten alkuksi kuivaharjoittelua ja sitten koirat taas kehiin. Monskula meni tosi kivasti ja ei välittänyt vaikka käännyin rintamus häneen päin ja peruuttelin, joten toimi mukavasti. Nöpö sitä vastoin otti enemmän painetta ja vois tulla mua kohti, jos käänsin sille rintamasuuntani eli ei oiken tajunnut, että pitäis mennä minne käskytetään ja näytetään.. eikä sinne minne rintamasuunta on. Tietty toi on vaikea juttu, koska sinnehän yleensä mennään jonne rintamasuunta on.. eikä minnekkään ohjaajan taakse.. mutta harjoittelulla Nöpökin varmasti oppii, että koitetaan pysyä enempi kiinni niisä käsimerkeissä ja suullisessa ohjauksessa.. että ohjaaja voi välillä kääntyillä ja helpottaa vaan koiran elämää seuraavan esteen jälkeen, ennakoimalla jo tulevaa suuntaa ko. esteen jälkeen. Tyytväinen Nöpön suorituksissa olin eritoten keinuun, jota tahkottiin toisessa kolmen esteen pätkässä ja Nöpö suoritti keinun joka kerta yhtä vauhdikkaasti ja todella hienot kontaktit :D

Pitkästä aikaa oli taas molemmat koirat koko treenin hyvin kuulolla ja jaksoivat hienosti loppuun asti ;D