Tänään oltiin Nöpön kanssa kisaamassa TSAUn vappukisoissa.
Tuomarina kakkostenradoilla toimi Asko Jokinen, joka olikin tehnyt kinkkisenoloiset radat.

Rataantutustuessa löytyi kyllä sopivat systeemit radin suorittamiseksi ja itse rata sujuikin tosi hyvin. Ennen keppejä tuli pieni sählinki, mutta ei virhettä siitä saatu.. vaikka itse kyllä sitä epäilinkin. Tuloksena oli lopulta 0 vp, mutta yliaikaa rapsahti +2,83.. ihanneaika oli kyllä tiukka. Puhdasta nollaa ei saanut kukaan, joten Nöpö sitten voitti ko. luokan. Todella tyytyväinen olin Nöpön keinuun ja keppeihin jotka meni hyvin. Oma eteneminen olisi voinut olla vauhdikkaampaa ja tällä olisin saanut ajsta kyllä vielä pois. Kehumista käytin taas pitkästä aikaa radalla useassa kohtaa ja noihin kohtiin tulikin Nöpössä aivan uusi vauhti päälle, esim. A-mentiin lentäen.. siltä se videolla näyttää ;D Näin kun saataisiin vielä koko rata tehtyä, niin avot :)

Tuli myös huomattua että tuollaisia vaikeampia keppilähestymisiä ja poistumisia täytyy ruveta treenaamaan enempi.. sama koskee kyllä Moonaakin. KUmmallakaan en ole tuommoisia pahemmin treenannut ja kolmosissa semmoisia tosiaankin on ja tänään tuli nähtyä molemmilla kakkostenradoillakin ei niin helpoimmasta päästä olevat lähetysmiset. Tietysti kaikista lähetymisistä selviää, mutta tällä hetkellä vaikeammankautta, kun ei uskalla kisoissa kuitenkaan kokeilla semmoisia vaihtoehtoja, joita ei ole koskaan ennen ollenkaan kokeillut, vaikka tietää että teoriassa se on mahdollista ja tietty käytännössäkin, mutta aluksi homma täytyy vaan opettaa ja sitä kautta saada myös käyttöön kisoihin.. näin säästäisimme kallisarvoisia sekuntteja, kymmenyksiä ja sadasosia ;)

Illalla oltiin vielä Nöpön kanssa treeneissä, kun kisoissa otettiin vaan yksi rata ja treeneissä samoin. Otin myös lopuksi keppejä, joista sain nyt jonkunkumman syystä NÖpön lopettamaan ne tiettyyn suuntaa ja tietyltä puolelta ottaen aina kesken. Toiselta puolelta sekä toiselta suunnalta kummalta puolelta tahansa homma toimi, joten päädyin siihen.. että homma oli jotenkin kiinni seinän ja keppien välistä, joka oli tuolta ongelmapuolelta todella kapea eli ehkäpä en jättänyt tarpeeksi tilaa pujotteluun Nöpön mielestä.. tai jotain??? Täytyy tiistaina kokeilla uudestaan.