Eilen illalla mamma sai sitten vihdoin ja viimein setvittyä rautalangat taas kuosiin ja royal caninin muovikeppeihin kiinni. Kannoin ne sitten ulos pihatielle, jotta ois tilaa Nöpsykän kanssa ottaa vähän treeniä. Menikin alun jälkeen keppejä oikein mallikkaasti. Pikku hiljaa poistelin lankoja ja kun keppejä oltiin alun hankaluuksien jälkeen alettu menemään oikein ei tullut yhtään väärää suoritusta, joten sain sitten loppuen lopuksi kaikki langat pois ja tytteli paineli kepit molemmista suunnista ja molemmin puolin ohjattuna puhtaasti. Otin keppejä niin makupalakipon kanssa kuin kädestä palkaten. Kipossa on semmoinen pieni vika, että kun se siellä on ja sen ottaa pois.. katsoo Nöpsykkä että eihän tuolla ole mitään, että miks mun sinne pitäis mennä.. joten enempi otettiin kyllä ihan kädestä palkaten tai sitten kokeilin myös palkan heittämistä eteenpäin, kun kepit oli suoritettu, jolloin ei saa palkkaa suoraan kädestä. Kepun kanssa on tietty se hyvä puoli, että koiran voi lähettää kepeille ja se saa itsenäisiä suorituksia, joita alkuun otettiinkin ja saatiin näin vahvistettua taas keppien suoritusta itsenäisempään suuuntaan. Mutta ilman lankoja se kipon käyttö onkin sitten jo vaikeampaa, että jos tulee virhe ei sinne kipolle ehdi millään.. tämä tuli sisällä yksi päivä kokeilleena todettua ja se sitten taas on todella huono juttu.. saa palkat, mutta suoritus on väärä. Eilen ei onneksi tämmöisiä mokia päässyt käymään, koska siirryin tosiaan lankoja vähentäessä käsi tai/ja heittopalkkaukseen ja vein namikupin pois.

Täytyy tällä viikolla vielä koittaa ottaa noita keppejä uudelleen ja sitten sunnuntaina mahdollisesti nähdään että miltä ne hallin kepit taas tämän jälkeen näyttää. Noissa kepeissä on kuitenkin vain 6 keppiä, joten hirveästi en halua liian lyhkäsillä kepeillä nyt ottaa.. kun pitkiäkin on menty tuossa välissä oikein reippaasti ja täydellisesti oikein.

Monskulan kanssa menin myös keppejä, mutta ihan vaan muutaman kerran.. jotta sekin sai vähän palkkaa ja pääsi kokeilemaan, kun se huusi oven takana kun käskytin Nöpöä ;D

Myöhemmin illalla otettiin pieni toko-tuokio molempien kanssa. Perusjuttuja.