Taas on vierähtänyt viikkoa niin nopeasti.. että päivitykset on jääneet.

Viime lauantaina oltiin Raumalla kisailemasa. Molemmat tytöt menivät yhden radan.

Moonan rata oli agirata, josta puuttui keinu. Tuomarina radalla Katarina Virkkala. Rata tuntui ihan mukavalta. Moona ei kuitenkaan oikein ollut ihan mukana eli puhti oli vähän pois ja mamma myös ohjasi liian huolimattomasti, joten täti tuli parista esteestä ohi. Taisin tällä kertaa vähän luottaa liikaa ja ohjata hutiloiden, joten siinä sitten lopputulos. 10vp ja aika +4,42. (13/18)

Nöpön rata myös agirata, tuomarina Vesa Sivonen. Tämä rata oli enempi semmoinen vauhtirata ja tuntui tosi helpolta. Sitähän se myös NÖpölle oli, mtuta homma ei tänään muuten toiminut. Nöpö keräsi oikein kunnolla ja hypyt suuntautui enempi ylös kuin eteen.. esteet olivat harmiksi ihan tapissa, joka ei Nöpö-minikoiralle ole hyvä juttu :(  Rengas myös tuntui neidistä liian korkealta ja olikin hivenen normaalia rengasta/totuttua rengasta korkeampi, joten Nöpö sujahti ali. Lopputulos oli rutkasti yliaikaa sekä 5vp tuosta alituksesta.

Muuten päivä meni hienoja suorituksia katsellessa ja tällä kertaa nauttien ihanasta kevät auringosta.. ensimmäiset punaiset ihot saatiin tällä reissulla ;)

Sunnuntaina Nöpsykkä pääsi mukaan Koirakouluntreeneihin. Keräsi siellä myös jo matalammillakin hypyillä, joten joko on jumissa lauantaisesta tai sitten se jäi muistiin sen verran, että NÖpö pienenä ja hentoisena nyt oikein tarkkaan katslee mistä ponnistaa. Pidetään nyt vähän agitaukoa ja ravautellaan, katsotaan sitten uudelleen. Piirallahan oltiin viime ke ja niskaa lukuunottamatta ei mitään pahempia jumeja löydetty. Tietty se käsittelykin on voinut vaikuttaa tuohon suoritukseen ja se sitten taas jäänyt nyt lihasmuistiin.

Maantaina oli Moonan vuoro ATT:n treeneissä. Treenit meni tosi kivasti. Vauhtiakin oli kerta kerralta enempi ja rata sujui mainiosti. Ekalla kerralla jäätiin yhteen putkeen, jossa oli jotain mielenkiintoista hajua, kun sinne jäi moni muukin. Toinen rata menikin sitten sulavasti ja sopivalla temmolla ja ajoituksella :) Tämmöisiä ratoja kun sais tehtyä myös kisoissa, siinä tavoite!

Huomenna Hakunilaan kisaamaan Moonalla. Nöpö saa jäädä kotiin nyt vähän rauhoittumaan.