Eilen aamulla Nöpsykkä pissaili ekat pisut ja oli ihan normaalia, eikä ollut mitään vaikeuksia suorittaa ko. toimenpidettä. Samoin illalla saatiin ensimmäiset kakit aikaiseksi. Ruoka maistuu hyvin ja tytteli rupeaa olemaan oma normaali itsensä. Eilinen meni vielä vähän välillä valitellen/kitisten. Mutta tänään ei ole enää mitään ääniä pidetty. Eka yö oli suhteellisen levoton, kun Nöpsykkä etsiskeli paikkaansa sängyssä ja inisi sekä Moona jonka telkesin ulkopuolelle haukkui vähän väliä.. kun hänet oli jätetty ulkopuolelle :/ Kuuden aikaan aamulla päästinkin sen sitten meijän kanssa nukkumaan. Eilinen yö nukuttiinkin sitten kaikki yhdessä, laitoin NÖpsykälle vaan bodyn päälle.. kun ajattelin jos tuo MOona rupeaa haavast kiinnostumaan. Mutta NÖpsykkä oli sitten yön aikana kaivautunut bodystä ulos.. joten olkoot sitten ilman ja kyllä hän ilmiottaa jos Moona tulee liian lähelle. MOona muutenkin selkästi väistää, kun Nöpö the töttöröpää tulee. Silloin täytyy kaikkien siirtyä ;)

Tänään neiti on ollut oma itsensä. Tiellä pisulla käydessä se jopa rupes jo esittämään elkeitä keulimisesta, kun hänen mielestään pelkkä hipi-hiljaa kävely ei ois riittänyt. Mutta mamma toppuutteli ja totesi, että nyt kyllä otetaan vielä ihan iisisti. Onneksi se ei ole sisällä vielä saanut mitään hepulia, vaan ollaan eletty rauhallista elämää ja vaan löhöilty :)

Tässä Neiti-Potias tänään päivällä:

Eilen illalla Moona pääsi vähän agiliittaamaan. KUn ajaattelin että senkin täytyy saada vähän actionia, kun muuten vietetään hiljaiseloa ja en senkään kanssa sisällä viitsi leikkiä yms. jottei potilas turhaan stressaa tai kiihdy. Joten päätin sitten lähteä Monskulan kanssa ATT:n epiksiin vähän moikkaamaan kavereita sekä tekemään kunnon lenkit ja ottamaan vähän treeniä. Näin MOonakin sai spesiaaliaikaa mammalta, kun muuten on vähän tuo huomio ollut nyt tuossa potilaassa ;)

Tuttuja olikin paikalla kivasti ja pääsi vaihtamaan kuulumiset. Itse rata oli suhteellisen haastava Marja SAlomaan tekele, muttei mikään ylitsepäästämätön. Keppien lähestyminen oli haastava sekä putki oli puomin ylösnousun alla mutkalla, joten siinä sai arpoa mihin mennään. Hyvä ratasuunnitelma löytyi tutustuessa ja tällä kertaa mä jopa pysyin siinä hyvin radallakin. Mä juoksin ja MOona juoksi. Yhdessä kierrätyksessä MOona karkas vähän, kun kepit oli suoraan edessä ja sinnehän ei pitänyt mennä, mutta en rataantutustuessa tuohon huomiota ollut kiinnittänyt ja näin Moona bongas ne ensimmäisenä, joten tuli vähän turhan pitkät kaarteet.. ennen kuin sain Moona taas takaisin suunnitellulle linjalle. Keppien lähestyminen meni perfect ja kepit hienosti! :) Verkassa kepeillä tuli samanlaisessa tilanteessa muutamaan otteeseen virhe.. no, ehkäpä treenaus siellä auttoi, koska radalla ne sitten tosiaan toimi ja muistin pysyä lähellä loppuunasti. Keppien jälkeen kun piti tehdä käännös aivan toiseen suuntaan puomin alla olleeseen putkenpäähän. Keinu oli hidas, mutta se ei ole uutinen. Loppu rata hyvä. Virhepisteitä tuli 0 ja aika oli -5,42 ja sijoitus tällä toinen... lähtijöitä oli kuitenkin vaan 11. Taisi viikonlopun tulevat kisat verottaa lähtijämääriä.

Lopuksi käytiin vielä luvalla ottamassa mattokeinulla toistoja ja sain Moonaa palkattua siitä. Muutaman kerran tuli aika kivastikkin ja keinu oikein kolahti, mutta sitten taas tosi tosi hitaasti.. mutta muutaman toiston jälkeen taas suht normaalisti Moonamaisesti. Hyvät treenit oli!