Tänään saatiin Moonan virtsanäytteestä tulokset. Puhdashan se oli, siis verta virtsassa oli, joka siis oli ihan paljain silmin nähtävillä.. loppu lenkin pissoissa.. alku lenkillä suurimmissa ei... , kiteitä ei ollut ja viljelys ei tuottanut tulosta eli mitään infektiota ei ole. Nyt seuraillaan tilannetta.. antibiottia ei aloitettu ja maanantaina mennään ultraan ja mahdollisesti otetaan verikoe, tilanteen mukaan.

Moona on onneksi ihan oma itsensä. Mitään muita oireita sillä ei ole ja se on ihan oma itsensä. Hymyilee ja viipottaa menemään.. ikuna ei siitä kukaan ulkopuolinen tai edes tuttu, kuten mun isä tänään totes: että tolla ei ole mitään hätää.. sehän on ihan normaali itsensä huomais mitään. Eli se on kuten ennen, lukuunottamatta viimeisissä lenkillä väännetyissä pissoissa olevia veripisaroita. Niitä ei siis ole paljon. Moonan tapanhan lenkillä on, että pissata täytyy koko lenkin ajan, se on aina käyttäytynyt kuin urokset eli se merkkaa ja paljon.. lyhtypylväät yms eli jalka nousee kuin uroksella Silmänisku Nöpö kun sitä vastoin tekee ehkä 1-2 melkein voi sanoa, että max. 3 pissaa lenkin aikana oli lenkki sitten minkä pituinen vaan. Eli noilla on alusta asti ollut ihan erilainen tuo pisaaamistarkoitus.. Moona selvästi merkkaa ja Nöpö pissaa vaan kun hänellä todella on hätä.

Maanantaita odotellessa nyt seuraillaan tilaneetta ja toivotaan että maanantain jälkeen ollaan viisaampia tämän homman suhteen.