Viikko on taas mennyt, että wiuh vaan ja päivityksiä ei ole tänne kerennyt laittaa. Eilen viettelin lapsuudenystävän polttareita.. joten oli koiravapaa lauantaia ja tyttelit olivat vanhuksilla hoidossa.

Viime maanantaina Moonan treeneissä mentiin kaksi täyspitkää agirataa, jotka sujuivat MOonalta hienosti. Aluksi olin ajatellut, että otan vaan ekan radan kun edellispäivänä oltiin kisoissa, mutta loppuen lopulta menin sitten molemmat radat ja vielä kaksi kertaa molemmat. Molemmissa oli hyviä harjoituskohtia sekä hiottavaa löytyi, joten samalla tuli tuota kestävyyttä vähän Moonalle hankittua ja katsastettua.. kun oli täydet agipäivät peräkkäin. Mun ihmetyksekseni.. maanantaitreenien viimeinen rata oli päivän paras.. ehkäpä siksi, että siihen itse latasin enetin paukkuja. Eli menin sen kerran asenteella, että nyt tää onnistuu ja korjasimme monen monta kohtaa, joissa tuli isompaa kaarretta tai vaihdoin jopa lennosta muutamia ohjausvaihtoehtoja, kun totesin että ne olikin parempia ja aluksi suunniteltuun en enää entinyt.. nuo tuli sitten ihan spontaanisti ja toimivat. Moona kuulemma luki rataa tällä vimpalla radalla hyvin ja ei ottanut mun sivuttaisetäisyyksistä yms. häiriöitä.. osasin myös tällä kertaa viedä sen loppuun asti, mutta kuitenkin lähteä tilanteesta ajoissa kohti seuraavaa estettä. Näin kun homma toimii, niin eteneminen on sujuvaa ja Moona tykkää selkeästi tehdä töitä, kun vauhti säilyy ja mamma on koko ajan menossa, muistin myös kannustaa ja kehua, josta extra vaihdetta löytyy ;) Hyvät treenit!

Tiistaina Nöpsykkä oli jatkokurssintreeneissä mukana ja sen kanssa otin pienen radan pätkän sekä treenattiin okseria, jota ei olla pitkään aikaan menty. Nöpsykkä vetäsi muutaman riman alas, joten nyt täytyy taas toivoa... että se hyppäisi ok.. eikä sille jää mitään noista muistiin ja rupea taas niitä rimoja tarkemmin kyttäämään :/  Ratoja Nöpsykkä meni kivati ja tuntui että sillä oli hyvä draivi päällä. Ens sunnuntaina pitäis juhannuskisassa sen kanssa starta taas pitkästä aikaa.

Lopuksi vielä Moonan kuva TASSUjen kisoista viime sunnuntailta:
monsku1.jpg