Sunnuntain treeneissä molemmat koirat mukana. Rata oli mielenkiintoinen tiukalla välistävedolla usealla takaakierrolla ja tiukoilla paikoilla.

Välistävedon sain ekan kerran jälkeen onnistumaan ok ja molemmat koirat kulkivat muuten tosi hyvin. Tuntui jopa että Nöpö olisi ollut nopeampi kuin Moona. Nöpö taisi olla pitkästä aikaa oikein vauhtipäällä ja mammakaan ei himmaillut yhtään vaan antoi vaan mennä ja niinhän se meni sitten tosi hyvin :)  Hyvät treenit! Yksittäin otettiin kontakteja, Moonalla eritoten keinua.

Eilen huomasin Moonalla taas vaihteeksi verta pissassa, joten tänään kiikutin pissanäytteen lääkäriin ja huomenna saadaan siitä tulos sekä ma menen sitten ultraan sen kanssa. Tuo kun on nyt toinen kerta. Eka meni ohi, mutta nyt haluan tarkemman selvyyden, että mikä tämän aiheuttaa tai voisiko tädillä esim. olla virtsakiviä tai jotian, ne kun ovat huolestuttavan paljon yleistyneet tai sitten niistä vaan on nyt ruvetta enemmän puhumaan/kertomaan kääpiöpinseriväen keskuudessa. Toivon että syy selviää ja täti saadaan nopeasti kuntoon! Omasta mielestään hän ei kyllä ole yhtään kipeä eli lenkillä viipottaa menemään kuten ennenkin ja leikkii sekä koko ajan vaan hymyilee ja on oma iloinen itsensä.. nyt ei ole pissaillut sisälle, kuten edellis kerralla teki. Ois kyllä kiva, että löydettäis nyt syy mistä tuo vois johtua. Jotenkin todella hämärää, koska tässä välissä verta ei pissassa ainkaan silmin havaiten ole ollut ja nytkin sitä kyllä on aika vähän ja ihan loppu pissoissa :(

Ilmoitin tytöt myös ATT:n kisoihin. Moonan kahteen starttiin ja Nöpön yhteen. Katsotaan nyt päästäänkö Moonan kanssa starttaamaan.