Taas on jäänyt päivitykset tekemättä ;)

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa vapaavuoroilemassa.. taas tyttöporukalla. Mä, Riikka ja Elisa tyttöinemme + että Miiakin innostui tulemaan mukaan, joten mies seuraa saatiin Vincentistä :D Sillä olikin oikea haaremi!

Hallilla oli alkuun valmiina Miian sunnuntaina pitämien treenien rata. Rata oli 15 estettä pitkä hyppisrata ja aika haastava.. söheröinen. Hyvä suunnitelma kuitenkin löytyi ja ei kun kokeilemaan. MOnskula toimi tosi hyvin.. paitsi kepit sössivät. Sama ongelma toistui kuin kisoissa eli tullaan kolmanneksi tai toiseksi viimeisestä välistä ulos. NO, meni se ne sitten kun vähän 'tahkottiin' ja sen jälkeen taisi tulla vain yksi virhe myöhemmin. Rata meni muuten kyllä tosi hyvin ja kokeiltiin yhteen kohtaan uutta ohjauskuviota, joka sekin toimi! Moonala oli intoa ja vauhtia ja se kuunteli ja luki mun ohjausta ihan sika-hyvin :D

Samoin Pikku-Nöpsykkä teki saman radan aivan Mahtavasti. Se on kyllä uskomaton pikku-pakkaus :D Kaikki vaan menee, kunhan mamma ohjaa ja neuvoo mua hyvin.. kyllä me niistä yhdessä suoriudutaan.

Sitten rakennettiin vielä toinen rata.. olisko ollut 19 estettä. Jossa oli myös saman tyylisiä haastavia kohtia + kontakteista keinu ja puomi uutena esteenä radalla sekä rengas. Rata meni taas molemmilla tytöillä sika-hyvin!! Kunhan mamma muisti tiukoissa kaarteissa haltuunotot. Keinu tietty oli Moonalla taas aikast hidas, mutta sekin parani muutaman toiston aikana joka kerta. Keinua tarttis treenata ihan yksikseen jonkun kuurin muodossa.. jotta saatais siihen jotain uutta ja nopeutta lisää.

Tiistaina todella tuli semoinen olo, että noi mun kaverit on edistyneet huimasti ja itsekkin samalla. Nyt kyllä toimitaan yhteenhiileen, jos vain on sopiva päivä kaikille ja tiistai nyt ainakin sattui olemaan ;D Tämmöisiä ratoja tarvitaan nyt lisää, koska ne kakkosten radat on ainakin jotkut aika teknisiä ja kaikkea uutta voi niitä varten nyt treeneissä kokeilla ja olisi ihan kannattavaakin.. että voisi sitten ehkä käyttää kisoissakin ja tulisi mieleen paljon erilaisia vaihtoehtoja mitä mihinkin kohtaan voi tehdä ;D