Eilen illalla lähdettiin sitten tyttöjen kanssa vielä agilitytreeneihin. Ajattelin, että kun yksi rata mentiin vaan molemmilla, että käydään nyt katsomassa mitä treeneissä on ohjelmassa ja otetaan rauhallisesti jotain treeniä.

No, tytöillä näytti sitten kuitenkin virtaa olevan ja treenattiin kaikkea mukavaa ja hyödyllistä. Eka rata oli hyppyrata, jossa oli muutama kinkkinen kohta, johon paras ja oikea ratkaisu oli flippi. Jota ei sitten koskaan olla tehty, mutta nyt tehtiin ja se näytti toimivalta.. älkää kyllä sitten kysykö, että osaisinko mä sen sitten radalla johonkin laittaa tai että sitten siellä radalla vielä oikeasti vauhdissa onnistuisi. Treenatessa meni joka kerta aina paremmin ja paremmin ja lopulta molemmat tuli ko. hypyt siivekkeitä nuollen ;D

Toinen rata oli sitten agirata, jossa oli kinkkinen keppi-putki yhdistelmä puomin takana ja järkevintä oli siis suoritttaa nuo lähettämällä koira ko. esteillä ja kulkea itse puomin toistapuolta. No, valmiiksi tiesin, että Moonalle kepit vois tuottaa ongelmaa ja Nöpölle putki.. ja niinhän se sitten menikin. Moona vaatii mut lähelle keppien suorittamisen ajaksi, että meni ne.. putkeen kyllä sitten irtos ihan hyvin, mutta koska olin tossa vaiheessa sitten puomin väärällä puolella radan jatkoa ajatellen täytyi mun todella juosta, mutta kyllä se noinkin onnistui kunhan ohjaaja todella juoksi!!! Nöpsykkä sitä vastoin meni kyllä kepit ok, vaikka otinkin sivusuunnassa etäisyyttä ja menin puomin toiselle puolelle, mutta putkeen se sitten taas ei mene ilman, että saatan sen sinne loppuun asti ja se on aika vaikeaa sieltä puomin toiselta puolelta. JOten kokeiltiin sillä sitten myös, kuten Moonalla ja se toimi. Mutta lopulta treenattiin sen kanssa myö sitä putkeen lähettämistä puomin toiselta puolelta ja saatiin koko setti sen kanssa toimimaan niin, että mä meninkin puomin toista puolta kokonaan ja se paineli kepit ja siitä sitten putkeen ;D Kontaktit näytti toimivan ihan ok eilen, niin kisoissa kuin treeneissä.

Mielenkiintoiset ja antoisat olivat illan treenit! :)