Tää päivä on ollut hippulat-vinkuen menoa.

Aluksi Suuren Suuret Onnittelut mun ensimmäiselle koiralle ja elämäni rakkaudelle Moonalle Silmänisku Moona-täti täyttää tänään 5 vuotta! Suuret rapsutukset myös kaikille pentuesisaruksille!

Aamulla mentiin Nöpön kanssa klo 8:ksi Vettoriin sterilointiin ja kuvauksiin. Kuvat otettiin aluksi ja olin siinä mukana avustamassa ja katselemassa. Selkä näytti normaalilta.. ei mitään muutoksia, lonkat lähti A/A:na ja kyynärät 0/0:na kennelliittoon. Polvet koitettiin/tarkastettiin myös läpi ja ei mitään sanomista. Tän jälkeen Nöpö jäi steriloitavaksi ja mamma lähti töihin.

Klo 15 menin Nöpön hakemaan ja kuulin, että kaikki oli mennyt hyvin ja normaali kohtu ja munasarjat olivat tytöllä olleet. Nöpö oli myös yksi pienemmistä potilaista mitä heillä on kuvauksissa/steriloinnissa olleet.. joten lääkityksen/nesteytyksen kanssa oltiin tarkkana ja koiraa täytyi pitää lämpimänä tarkkaan.. kuvausien aikana ja leikkaukseen valmistautuessa lämpötila oli jo vähän laskenut. Samoin kotona tuli olla tarkkana, että Nöpsykkä pysyy lämpimänä. Lääkärillä Nöpö järjesti pienen kohtauksen, kun hänet piti siirtää lääkäriaseman häkistä boxiin.. kun hän on sen verran herkkis ja vatsaa kiristi. Oli siinä kirkumista. No, saatiin se sitten lopulta hienosti siirrettyä, kun neiti ymmärsi että kotiin lähdetään ja ei sinne lääkäriin kannata 'asumaan' jäädä... suurin piirtein itse kiipesi/käveli syliin.

Nyt ollaan sitten kotona vaan makoiltu ja otettu rennosti. Välillä vähän inistään ja voivotellaan.. mutta rauhallisesti on mennyt.. kun lääketokkuraa on vielä jonkun verran, ei ole Nöpsykkä oma itsensä vielä. Vähän piimää tuossa juuri sille tarjosin ja se kelpasi.. joten saatiin vatsaankin jotain ja sitten voidaan odotella ensimmäisiä pissoja.

Moona sai illalla synttäriateriaksi uutta lihapata-koiranruokaa, jota viime sunnuntain näyttelyreissulta hälle ostin. Olikin makoisa ateria ja lisää ois kovin halunnut ;) Sai sitten vielä siankorvanpalasen järsittäväksi Hymy