Eilen treeneissä oli teemana valssaus ja varsinkin liikkuva valssi!

Ratana oli hyppyesterata, jossa joka väliin tehtiin valssi ja ei mikä tahansa valssi.. vaan sen piti olla liikkuva jottei ollut koiran linjalla.. eikä jäänyt muutenkin jalkoihin. No, siinä sitten pyörittiin ja loikittiin ja koikkelehdittiin.. kait siitä loppuen lopulta jotain tulikin.. siis siitä liikkuvuudesta, mutta vähän on tuo kordinaatio tuommoisella söherö-hommassa kateissa.. siis valssit saa aikaseksi, mutta se peruutaminen niissä on jo toinen juttu. Ilman koiraa sekin voi vielä joten kuten onnistua, mutta koiran kanssa ja vauhdissa.. kun pitää kuitenkin kaikki tulla just ja ei melkeen oikeeseen aikaan ja oikeeseen kohtaan ja sen peruuttamisen saisi tämmöinen tappijalka joko vetää sellaista vauhtia.. ettei mamma kyllä peruuta semmoista vauhtia tai sitten sitä askelta pitäis vähän pidentää, mutta peruuttaessa se on kyllä sitten niin vaikeeta. No, ei kun lenkille treenaamaan peruuttamista juosten ja välillä vähän valssaten ;)

Treenin lopuksi yksittäisesteinä kontakteja: puomia, A:ta ja keinua sekä keppejä hypyiltä eri puolilta ja päistä. Moona toimi ihan ok.. mutta vähän jotenkin oli vauhti ehkä kateissa noilla yksittäisesteillä.. valssitreenissä ei kylläkään ;) Nöpö sitä vastoin oli koko treenin ihan into piukeena ja veti vaan menemään ja loikkimaan ;)

Treenin lopuksi nähtiin 3 ihanaa 6 viikkoista kääpiöpinserin pentua! Hyvä että ne oli jo kaikki varattu.. mutten olisi yksi voinut tarttua mukaan :D