Eilen tehtiin tyttöjen kanssa mukava lenkki pitkin metsiä. Tavattiin 3 kuukautinen länsiylämaanterrierin pentu.. ai, että se ole kiva ja söpö :)

Tänään käytiin vanhusten lähikaupassa koirien kanssa.. mamma tietty ostoksilla. Äiskä tuli mukaan, joten tämän takia koiratkin pääsivät kauppareissulle mukaan... tietysti vain kaupanovelle asti. Ja olipas taas hyvä, että otin ne mukaan. Tuo kauppa on se samainen, jonka pihassa ollaan molempien kanssa treenattu kaupan ulkopuolelle jättöä eli siinä on vieressä aita, johon olen ne laittanut kiinni ja sitten mennyt sisälle ja sieltä katsellut ja odotellut, että mität tytöt touhuavat. Näistä treeneistä on kyllä sitten jo ainakin vuosi aikaa.. taitaapi olla lähemmäksi kaksi vuottakin jo. No, tytöthän aloitti sitten kauhjan konsertin.. eritoten Moona, kun jätin molemmat äiskälle ja menin kauppaan. No, sielläpä saivat konsertoida.. ulos en mennyt ennen kuin molemmat oli rauhoittuneet äiskän kanssa ulos. Taas näki, että kyllä ne tytöt on vaan mussa kiinni aika paljon. Nöpö kyllä rauhoittui huomattavasti nopeammin.. Moona vielä vekslasi ja vinslasi, että hän ois päässyt myös kauppaan. Täytyykin joku kerta tässä mennä ja kokeilla taas tuota aitaan kiinni laittamista. Agissakin kun nykyään ovat boxissa ja ei tartte niitä enää laittaa seinään kiinni, niin kuin esim. TSAUn ja ATTn hallilla laitettiin, joten eipä ole nyt sitten n. puoleen vuoteen tullut varmaan laitettua tyttöjä mihinkään kiinni ja tehtyä siten rauhoittumisharjoitetta. Joten tuossapa ois taas treenisarkaa ja pitäis harjoitella.

Viime kesänä muistan, kun treenasin näyttelyyn molmepia.. tuli aina toinen laitettua puuhun kiini ja toisen kanssa treenas lenkkipolulla. Silloin ne ei ollut moksiskaan, kun ne jätin sinne puuhun. Mutta siitä nyt on tietty sitten taas jo aikaa ja tämmöstä tilannetta ei ole tullut eteen.. mutta eniten ihmettelen, että ne äitin kanssakin jaksoivat siellä elämöidä, olihan tuttu ihminen kuitenkin heidän kanssa. Agikisoissa aika usein tulee jätettyä Moona jollekkin rataantutustumisen ajaksi ja kyllähän se sielläkin mun perään haluis.. mutta siellä nyt käy kaikki aika kierroksilla, joten siinä tilanteessa en ole hommaa mitenkään noteeraannut. No, löytyspäs taas yksi vanha asia jota täytyis vähän vahvistella ;)