Aamulla oltiin Turun KV-näyttelyssä kannustamassa kääpiöpinsereitä ja varsinkin sukulaisia. Vekku olikin hienosti PU2 ja saalisti vara-SERTin ja vara-CACIBIN sekä Pippa oli ROP-VET narttu ja Maire oman luokkansa paras. Hienoja tuloksia tuli myös muille mukana olleille Hennalle, Elsalle, Fridalle ja Dalille. Olipas taas mukava nähdä reilusti kääpiöpinsereitä pitkästä aikaa.. nää meijän näyttelyreissut kun sijoittuu nykyään melkeimpä vaan tähän Turun tammikuun näyttelyyn. Näki vähän mimmoista uutta verta sieltä on tulossa sekä näki livenä näitä uusia hankintoja ja tuttuja koiria jotka on kasvaneet aikuisiksi. Näki taas hyvin, että kääpiöpinsereitä on niin erilaisia.. todella paljon on eri mallisia ja rakenteisia.. eikä vain se yksi ja ainoa ole se oikea. Esim. Golan (PU1) ja Vekku (PU2) parasurosluokassa olivat todella erilaisia niin malliltaan kuin liikkeiltään. Mutta ainakin näki sen, ettei kaikki palkitut ollut samasta muotista tehty, vaan tuomarilla oli silmää kokonaisuudelle Silmänisku

Sunnuntaina oli vuorossa aluksi tekniikkapätkä.. hyppyjä ja putkea. Keksin kivan suoritustavan ja se näytti sitten myös toimivan.. yes! Cool Kuulemma liikuttiin Moonan kanssa molemmat hyvin ja suunnitelma oli toimiva.. eikä mistään ois paljoa pois voinut ottaa. Noi lyhkäset hyppypätkät.. pienessä syherössä kyllä toimii meillä, kun vauhti ei vielä kasva niin korkeaksi ja pitää teknistä osaamista esittää. Sitä kun Moonalta löytyy.. nopeammassa vauhdissa ongelmaksi tulee sitten se, että mamma ei aina ole ihan oikea-aikaisesti mukana.

Toisen radan alku oli sama kuin edellisen.. yhtä estettä vähän kulmaa käännettiin ja siitä sitten jatkui agiradan osa. Rata oli ihan ok, kepit eivät päättyen melkein seinään toimineet alkuun ollenkaan... aina piti lopettaa kesken.. kun oma vauhti hiipui kun tilaa eteenpäin ei enää ollut ja sivuttaissuuntaan etäisyys ei myöskään nyt onnistunut Otsan rypistys No, saatiin me se sitten toimimaan.. mutta noita täytyy harjoitella. Rengas ei myöskään kierrolla oikein onnistunut. Keinu sitä vastoin oli kuulemma Moonaksi aikast nopea.. itse en kyllä mitään huomannut, mutta tässä sen näkee kun tulee sokeaksi omalle koiralle.. kun tietää, että monet kolmosluokan koirakot painelee sen monin kertaisesti nopeammin kuin me parhainakaan kertoina. Mutta harjoittelusta riippuen välillä tulee vähän parempia suorituksia ja välillä otetaan taas takapakkia.

Mukavat treenit oli!