Eilen oli kunnon ratatreenipäivät. Molemmat tytöt pääsivät pitkästä aikaa mukaan. Nöpökään ei näin kuukauden agitauon jälkeen kerännyt.. yes!

Aluksi oli vuorossa 12 esteen hyppis, jossa oli hyppyjä ja putki.. aikamoista pyöritystä. Pikku-Neiti pääsi aluksi kokeilemaan taitojaan ja yllätti mamman ihan täysin.. se paineli aivan mahtavasti.. mä vedin riskillä ja se onnistui ja neiti teki töitä paremmin kuin koskaan.. siis mä vedin sitä kuin Moonaa ja se tuli. Neidillä tais olla intoa. Eihän se tietty liiku samaa vauhtia kuin Moona sai sitä odotella, etten sitten edistä liikaa.. mutta se että se tuli ja todellisella draivilla oli kyllä aivan mahtavaa ja hypyt oli siistejä :) Tehtiin puhdas rata! Mutta erityisesti tyytyväinen olin tosiaan neidin työskentelyyn.. se on kyllä niin mahtava Pikku-Otus! :D

Sitten oli Moonan vuoro. Mamma sekoili ekalla yrittämällä radassa, vaikkei Nöpön kanssa ollut mitään ongelmaa eli jotenkin mä yliyritän luultavimmin. Tokalla yrittämällä vedettiin Moonankin kanssa siisti nolla ja mamma kuulemma liikkui myös hyvin ja ehti hyvin alta pois :)

Radan välissä otin molemmilla muutamia toistoja kepeillä ja keinulla.

Toisena ratana oli 25 esteen agirata, jossa alkuna oli tuo edellinen rata 12 estettä ja siihen sitten päälle muu osa rataa, jossa kontaktit.. myös keinu ja kepit sekä pussit, renkaat yms.. tais oikeastaan olla kaikki esteet radalla ja rata päättyi taas tuonne alun hyppyihin.

Nöpön kanssa sitten koittaman onnea aluksi.. ja vedettiin puhdas rata! Vitsi mun Pikku-Kirppu oli hieno! Loppuosa rataa meni hurmoksessa ja se oli niin hienoa työtä ja kuulemma mä vaan tein sen ja näin se toimi, jos olisin jäänyt sekunninsadaksiosaksikin miettimään niin homma ois loppu radassa heittänyt häränpyllyä, mutta en mä jäänyt ;) Mites sais tämmöisen draivin ja rennon suorituksen kisaradalle?!?!

Sitten oli Tädin-vuoro toimia. Vedin radan täsmälleen samalla ratasuunnitelmalla.. sillä erolla, että Moonalle tein selvemmät ennakoivat valssit, koska sen kanssa ne täytyy olla selviä, jotta niistä on hyötyä.. Nöpöllä ne ei niin paljoa ratkaise. Moonalla näytti muutenkin olevan vauhtia sen verran, että se ampas suoraan, jos ei tarpeeksi ajoissa kertonut että käännyttiin ja sen sai sitten täten kiinni vasta jossain todella kaukaa, jos ei ajoissa ollut kertomassa mitä tehtiin. No, nyt kerrottiin ja esim. puomin lähestymiseen.. hypyltä 90 asteen kulmassa puomille.. olin ihan sika-tyytyväinen.. se meni just nappiin ennakoiva valssi-puolivalssi.. joku hässäkä näiden yhdistelmä ;) Mutta siis toimi! Keinu oli selkeästi radalla hitaampi kuin yksittäin ennen rataa treenatessa :(  Joten ehkäpä meidän pitäis keskittyä enempi keinun treeniin radalla tiistaisin.. kuin että ottaa vain yhden esteen kautta sitä.. tai sitten toi ratatilanne saa mut toimimaan kuitenkin jotenkin eri tavoin tai sitten se vaikuttaa, että Moonalla on satalasissa ja keinulle jarrutellaan aika tavalla. Yksittäisenä sille ei ole läheskään niin paljon vauhtia tai vaikka tulis yhdenkin esteen kautta. Loppuosa rataa oli niin hilkulla mennä nappiin, mutta toka-vikalla esteellä herpaantusin hetekellisesti.. huomas että jo kuvitteli saavansa MOonallekin sen nollan ja johan se tuli vimpasta siis ohi. Ei kun uus yritys loppusuoralle ja kunnon vartalonkäännöt, niin johan toimi. Ja vaikka Nöpön kanssa sai pitää tuossa kiirettä, niin näköjään se toimi Moonallekkin, vaikka sen kanssa sai olla vielä kiireempää ;)

Tyttelit siis olivat MAHTAVIA! Cool Mä en muista koska oisin ollut näin onnellinen ja tyytyväinen treeneihin! Molemmat olivat supereita! Ainoa huoli on tuo Moonan keinu ja miten mä saan säilytettyä samanlaisen rentouden ja tekemisen kisatilanteessa, eikä semmoista töks-töks-ohjaamista.. kuten la esim. oli.

No, kait se sieltä pikku hiljaa tulee kunhan päästään kisaamaan enempi ja tätä kautta samanlaista tekemistä kisoihin kuin treeneihin.