Pitäisköhän mun vaihtaa tän blogin nimeksi Moona-tädin ja Nöpö-neidin agilitypäiväkirja? Se meinaan ois osuva nimi tälle.. mistäs muusta me täällä oikeestaan kirjoitellaan?!?

No, nyt vähän paikallisia sääennusteita niin tulevaa kuin mennettä eli lähipäivinä tai viime viikkona on satanut ja taas satanut ja satanut sekä lähipäiviksi on luvassa lisää sadetta ja taas lisää sadetta ja sitten ehkä vielä vähän lisää sadetta. Joten kaikki varmaan tän referaatin jälkeen tietävät, että onko ollut kääpiöpinserin ilma vai ei? No, ei tosiaankaan! Tänään sentään töitten jälkeen oli sen verran tihutusta, että päästiin normaali 'aamulenkki' käveltyä ympäri tai no, kerrankin ois voitu kävellä jopa pidemmällekkin, mutta aika ei sitten antanut myöden kun täytyi lähteä hallille alkeiskurssintreeneihin.

Alkeiskurssilaiset treenailivat hyppysuoraa ja varsinkin siis sitä ohjaamista niillä hypyillä ja suoralla sekä pitkää putkea. Upeita koirakkoja kyllä ovat :)

Moona pääsi ko. kurssin jälkeen ottamaan muutamat keinu toistot sekä otettiin myös A:ta pari kertaa kunnolla vedätämällä.

Tän jälkeen lähdettiin tsekkaamaan mikä oli tilanne TSAUn epävirallisissa. No, olihan siellä vielä kisat käynnissä ja keinukin löytyi verkkakentän laidalta, joten sitä päästiin sitten treenaamaan. Eli otin Monskulalla keinua muutamia toistoja palkaten.. meni suht ok sekä keppejä muutaman kerran sekä myös puomia. Hassu koira karkasi kepeiltä kerran puomille ja sen suorittaminen ei ollut mikään ongelma.. mutta kun sitten annoin käskyn se mennä, niin kovin sitä taas luultiin alkunousun ajan keinuksi =/  Joten taas tuli tämä keinu-puomi syndrooma, joka kisoissakin on havaittu sekä treeneissä joskus harvoin. Eli tähänkin täytyy taas kiinnittää enempi huomiota ja treenata niin, että jos keinu menee ok.. niin tsekkaappa myös puomin tilanne ja varsinkin jotenkin vaihtelevasti.. että kumpi on kumpi tai jotain.