Tänään vuorossa TSAUn agikisat.. tuomarina Anders Virtanen. Kisoihin lähdettiin erittäin sateisessa ja tuulisessa säässä aamutuimaan. Voi vain kiittää onnea, että hallikausi on tosiaan jo alkanut.. radalla ei sentään sada ja pääsee sadetta suojaan ja kivasti seuraamaan toistenkin suorituksia kurjasta kelistä riippumatta.

Matkaan lähti tällä kertaa vain Moona-täti. Nöpsykänkin olin ilmoittanut, mutta koska sillä alkoi perjantaina juoksu niin täytyi sen tällä kertaa jättää kisat väliin. No, onpas tässä taas hetki keskittyä pelkästään Moonaan ja Moonan sekä mun ongelmiin radalla eli niihin ennakoiviin, keinuun ja keppeihin.

Tän päivän rata näytti mielenkiintoiselta, mutta todella äkkiä kylä keksin mitä Moonalla siellä radalla tekisin. Tuli useita vastaanottoja ja paljon valsseja sekä aika alussa kierrätys, jonka kautta kepeille.. koska se tuntui järkevimmältä ja suorimmalta reitiltä.. toista kauttaa tehtäessä näytti kepit aiheuttavan ongelmia ja väärästä välistä mentiin useaan kertaan sisään.

Rata oli musta tosi kiva.. mutta vaati täyttä kuuliaisuutta ja oikea-aikaisuutta. Moonan kanssa rata sujui ok.. ei mitään suurta hehkutettavaa, mutta ei mitään suuria kämmejä.. ne meidän tavalliset. Eli plussaa oli kepeille vienti kierrätyksen kautta, joka toimi Todella hyvin! Valsseista osa oli selkeästi myöhässä ja kaarteista tuli taas pitkiä, mutta vauhti tietty säilyi.. oma liikkuminen ei ollut niin hyvää kuin parissa edellisessä kisassa ja enkä sitä kyllä ennen rataa erityisemmin miettinyt, joten jäi sitten se oma turbovaihde laittamatta päälle. Sitä kun täytyy miettiä, kun on tähän pikku sievään radan tekoon tottunut, joten taisi se tämän päivänen taas olla semmoista pikku sievää.. ei virheitä, mutta yli aikaa varmasti noista kaarteista, siitä etten liikkunut ja Moonakaan ei oikein liikkunut semmoisella dravilla kuin tarttis + suurin ongelma oli keinu, jolla paloi varmasti ruhtinaallisesti aikaa, kun täti pysähtyi siihen eteen ja hipsi sen läpi.. välillä pysähdellen. Annoa onni noissa keinuissa on, jos siinä nyt jotain onnea on.. on se että kun se sinne on mennyt, niin ei se sieltä pois hyppää, se sentään sen keinun suorittaa, mutta Hitaasti! Joten tulos oli siten se pikku-sievä 0vp ja yliaikaa +7,59. Radalla ei tullut yhtään puhdasta nollaa, kuten ei seuraavallakaan mini2:sten radalla, jossa Nöpön olisi pitänyt olla. Mutta mielestäni rata ei ollut mitenkään liian vaikea ja tuntui mukavalta, joten kyllä se suoritettavissa oli ja niinhän se olikin.. me oltais vaan tarvittu paljon lisää vauhtia ja varsinkin keinulle sitä etenemistä!

Treenikamut Piia ja Muska nousivat ekalla radalla medi-kolmosiin, joten heille hurjasti onnea ja tsemmpiä! :)

Eilisissä kisoissa iso-täti Pinserella's Pikkumusta eli Pikku voittivat PiirMestaruuden sekä Moonan sisko Elsa oli hienosti neljäs sekä mummi-Daisy kuudes! Onnea! Kääpiöpinserit jyrää :)