Agisssa tänään:

Alkuun taas hyppyrataa. Joka sujui Monskulan osalta todella kivasti.. oli sujuvaa työskentelyä meiltä molemmilta ja mun kokeilut onnnistuivat jokaisessa kohdassa. Yes! Nöpsykkä myös meni radan tosi kivasti, mun ohjaus vaan sitä kohtaan ei ole niin radikaalia eli vedän radan tyynen rauhallisesti sen kanssa läpi, ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkejä eli en ehkä oikein uskalla sen kanssa kokeilla rajoja.

Toisena ratana oli agirata. Siinä olikin sitten jo taas monia mielenkiintoisia kohtia. Yksi kohta näytti olevan meille MOonan kanssa erityisen vaikea: A:n alla olevan putken jälkeen oli suoraan edessä pituus ja siitä piti kääntyä täysin menosuunnassa olevalle A:lle. Tämä käännös ei oikein ottanut luonnistuakseen. Kyllähän se sitten tietty meni, kun sitä siinä vekslattiin.. mutta vaikeaa oli. Keinu oli myös mielenkiintoisessa paikassa... lähelleä seinää ja laskeutumispää oli pieliin päin, jolloin monet koirat jäivät katsomaaan omaa kuvaansa peilistä ja ehkä vähän pelkäsivätkin.. kun joku tyyppi sieltä tuijottaa. Moona katseli enempi mun kuvaa, joka näkyi ko. peilistä.. kumpaakohan ohjaajaa hänen tuli totella?!?! Keinu tuotti taas kyllä harmaita hiuksia ja väännettiin sitä monia kertoja.. lopulta vähän ajattelin, että jos vedettän se läpijuoksuna.. kun lelun perässä tuli loppuosan keinun laskeuduttua aikast kivasti. Mutta hankalin kohta on tuo lasketutumisvaihe.. kun siihen kohtaan saatais sitä vauhtia ja uskallusta lisää!

Nöpsykkä suoritti ko. radan taas tasaisen varmasti ja mitään riskin ottoa en taaskaan sen kanssa harrastanut. Mutta korjasin kyllä taas kakki epäkohdat, jotka Moonan kanssa ko. radalla eivät toimineet. No, taas kerran parempi, että pirpana saa parempaa ohjausta ja ei tule tehtyä sen kanssa mitään liian radikaalia. Kouluttaja vähän tuumisi, että taitaa Moonan kanssa radan suorittamienn mennä välillä vähän yliyrittämisen puolelle.. kun tiedän, että se osaa ja yritän ehkä vähän liikaa änkeä ja vaatia kaikennäköistä... pitäis vaan enempi mennä ja tehdä yhdessä rataa.. kuten Nöpön kanssa teen ja luottaa, että se koira suoriutuu niistä tehtävistä joita annan.. mutta ei niin yliyrittää. Hankalaa?!?! No, harjoitukset jatkuu. Huomenna on vuorossa Koirakoulun kevätkimara, johon pitäis mennä tytteleiden kanssa esiintymään.. eli jotain uutta siis tiedossa ;D