Illalla vuorossa siis aksatreenit.

Keppien kepit olivat vihdoin saapuneet, joten päästiin keppitreeniin. Mamma myös rakensi radan porukalle.. josta suurin osa taisi olla kesälaitumella.. kun populaa oli niin vähän paikalla. No, mikäs sen mukavampaa.. treenit olivat ainakin mukavan pituiset ja just sopivat muutenkin.

Radalla oli hyppy, pussi, rengas, keinu, pituus, josta täyskääntö kepeille, rengas, puomi, josta kuljetuksen kautta kepeille, rengas väärältä puolelta, hyppy jonka jälkeen täyskaarto ja taas rengas, keinu ja pituus.

Nöpsykkä aloitti ja toimi tosi loistavasti. Mitä nyt mamma taas himmaili.. mutta Nöpsykkä suoriutui tosi hyvin.. rata tuntui sen kokemuksen huomioonottaen vaikealta, mutta se suoriutui siitä mallikkaasti.. mamma vaan ois voinut vähän enempi vedättää ja hakea riskirajoja. Kontaktit olivat aivan upeat ja vauhdikkaat.. empä muista koska Nöpsykkä ois tuommoisia suorittanut.. aina ollut vähän himmailua. Renkaalle tehtiin väärästä suunnasta tultaessa sylkkäri joka toimi kirpulla hyvin! Rata oli puhdas ja mamma tosi tosi tyytyväinen kirpun toimintaan, itseään ois sitten voinut vähän enempi patistaa etiäpäin ;)

Sitten oli Monskulan vuoro, joka myös meni ihan ok.. mutta muutaman kerran löytyi jotain ihania hajuja. Renkaalle tehty sylkkäri toimi.. mutta sen jälkeinen peruuttaminen ei oikein, ennen kuin otettiin useampi revanssi ko. kohdassa.. mutta saatiin se sitten toimimaan. Keinukin meni taas vaihteeksi molemmilla kerroilla suht ok.. siis paremmin kuin Monskulalla keskimäärin ;)

Lopuksi vielä Nöpsykällä keinua ja keppejä sekä Moonalla tuota kepit-rengas hyppy.. käänöshässäkkää. Sitten olikin sopiva lopettaa treenit, ettei tullut liikaa.. kun oli aikast lämmin päiväkin näin kesän alkuun.