Pääsiäinen meni agin merkeissä, vaikka kyllä enempi seuraillen ja hommaillen.

Lauantaina olin katselemassa EV-maajoukkuekisaa ATT:n hallilla. Mukaan otin Moonan, kun ajattelin että sekin pääsee vähän haistelemaan tuulia ja lenkkeilemään. Nöpö pääsi siksi aikaa mummulaan hoitoon. Parissa luokassa olin myös radalla lopulta töissä. Ratojen jälkeen käytiinkin kääpiöpinserilenkillä.. porukkaa oli 7 kipaletta ja kaikki kääpiöitä.. vääränrotuisia ei mukaan huolittu ;)

Sunnuntaina menin alkuun hallille katsomaan tuttujen menoa mini3:n hyppyradalla. Moonan kanssa kun harmiksi ei nyt päästy kisaamaan. Tämän jälkeen olin sitten medi3::sissa töissä. Tuli ainakin nähtyä upeita kolmosten ratoja ja vauhtia ja vaaratilanteita.

Tänään oli sitten vuorossa ykköset ja kakkoset. Nöpö pääsi pitkän taun jälkeen kisaamaan.. viimeksi ollaan startattu joulukuun alussa. Taukoa ovat tuoneet sterilointi ja talven kylmät pakkasilmat, jotka eivät tuommoiselle kylmänaralle kääpiöpinserille ole suotuisia kisailmoja. Nöpsykän radan tuomaroi Johanna Nyberg, joka olikin tehnyt mukavanoloisen radan ja homma tuntui toimivalta rataantutustuessa. Alun voi ottaa sekä ulko että sisäkaarteesta, joista valitsin lopulta sisäkaarten ja siitä heiton takaakiertoon esteelle nro 4. Tämä oli sitten kait se kompastuskivi, koska Nöpsykkä lähtikin lähdöstä kuin raketti ja taisin ohjata aivan sairaanhuonosti tai ehkäpä ohjausta ei oikein ollut ollenkaan, joten Nöpsykkä sitten paineli kakkosen ohi ulkokaarteesta.. ihan kuin ei koko hyppyä ois huomannutkaan.. no, se sitten uusiks ja seuraaavast hypystä tultiinkin sitten sisäkaarteesta ohi mun vierellä ;) Hypyt oli suorassalinjassa muuten, mutta itse hypyt jokainen vinottain erisuuntaan. No, tätä 3:Sta en sitten jäänyt korjaamaan.. oli jo plakkarissa se 10 vp. kolmelta ekalta esteeltä, joten ajattelin että nyt laitetaan hommat toimimaan tai mennään ulos radalta, joten jatkoin suoraan esteeltä nro neljä, josta väärästäradasta siis hylky lopputuloksiin. Mutta tuosta nelosesta lähtien maaliin mentiinkin sitten puhtaasti :D Homma rupesi toimimaan ja kaikki paikat meni niin kuin pitikin siitä eteenpäin. Nöpö ei ihmetellyt uutta ATT-areenan alustaa tai uusia kontaktiesteitä.. tartan-pinta puomilla ja A:lla sekä keinulla mattopinta, joten tosi tyytyväinen olen ja kepit suoritti upeasti. Joten alkun sössimisen jälkeen olin rataan tosi tyytyväinen. Vauhtia ois radalla saanut olla ehkä hitusen enempi, mutta ei tuo meidän hitaimpiakaan ollut. Mutta tästä on hyvä taas jatkaa, kun saatiin kisat tältä vuodelta korkattua :)

Moona oli päivän vanhuksilla hoidossa ja olivat käyneet mökillä vähän katselemassa talven jälkeen. Vielä on meri jäässä kuulemma. Moonalla taas näkynyt loppupissoissa verta, joten lääkekuuri ei vielä ainakaan ole mitään muutoksia aiheuttanut. Samanlainen on myös Moona, mitä nyt iltaisin ehkä hitusen väsyneempi, mutta kukapa ei olisi kun on lääkekuuri päällänsä. Muuten leikkii, juoksee, temmeltää ja on oma iloinen itsensä. Joten seuraillaan tilannetta ja kuuri jatkuu.