Lauantaina oltiin Moonan kanssa ATTllä kisaamassa vuoden ekat kisat.

Suoritettavana oli kaksi agilityrataa by Anne Savioja. Anne olikin tehnyt mielenkiintoiset radat, joista löytyi sopivasti vääntöä ja suoraa linjaa sekä kompaesteitä ja varsinkin vääriä putkenpäitä ;)

Radat tuntui meille luontevilta ja sitä ne myös oli.. molemmat radat suoritettiin puhtaasti ja alle ihanneajan. Ekalla radalla koira melkein karkasi puomille väärän putkenpään viennin sijaan, mutta sain sen viime senteillä takaisin sekä toisella radalla  puomin ali menneen putken jälkeen koira oli lähdössä toiseen suuntaan, mutta tuli onneksi käskystä sitten vasemmalle. Joten molemmista radoista löytyi ainakin yksi paikka, josta ajasta olisi saanut vielä säästettyä pari sekunttia. Mutta nyt tulokset siis 0vp molemmilta radoilta ja -2,96 sekä -1,72 aikavirheillä. Joten näiden ratojen tai paremmin sanottuna ekan radan myötä Moona sai SM-nollat kasaan ja näin varmistautui osallistuminen tämän vuoden SM-kisoihin.

Näin siis saatiin yksi tavoite tälle vuodelle täyteen vuoden ekoissa kisoissa. Nyt lähdemme sitten metsästämään sitä puuttuvaa nolla-voittoa MM-karsintoihin. Se sitten joko saadaan tai ei, mutta se tärkein ja tämän vuoden tavoite SM-kisapaikka on jo saavutettu.

Moona kuunteli tosi hyvin.. molemmilla radoilla puomin alastulokontakti otettiin pysähtymällä, koska alastulo oli putken sisällä/takana ja en lähtenyt sitä vetämään.. mutta täti-pyssäs ok.. ei nyt oikeaan paikkaan, mutta kuitenkin kontaktialueen tuntumaan, joten tämäkin oli ihan hyvää kokemusta ajatellen tärkeimpiä kisoija, joissa aikaa ei ole hukattavaksi. VAuhtia myös oli mukavasti ja ekan radan keinu toimi kuten treeneissäkin :)

Ulkona oli lämpöä -13 ja hallissa lämmitys jonka kautta +5 astetta sisällä. Tehtiin useampia lyhyitä lenkkejä ulkona sekä loppuosat lämmittelyistä sisällä. Moonakin teki josain vaiheessa tenän, ei ois enää halunnut lähteä hallista ulos, kun sielläkin kävelemään mahtus ihan hyvin ja sielä oli niin paljon lokosammat oltavat ;D