Mamma on tän viikon ollut niin kiireinen ja viipynyt töissä niin pitkiä päiviä, että hommat on rajoittuneet vaan peruslenkkeihin. Torstaina saatiin sitten kuitenkin vähän treeniä, kymmenen uutisten jälkeen aikaseksi.. mikäköhän aika sekin on treenata??? ;D

No, otettiin molempien tyttöjen kanssa perus toko-liikkeitä. Nöpön kanssa pitkälti treenataan sitä perusasentoa ja otettiin myös alkeita seuraamisesta sekä sen pysähtymisestä. Lisäksi paikallaan pysymisharjoitteita niin maahan, istu kuin seiso käskyistä, jotka nöpöllä on hyvin hallussa.. siis se paikallaan pysyminen.. käskyt eivät ehkä niinkään.. varsinkin istuminen sekoittuu hirveän helpolla maahan menoon ja seisomaan ei osaa nousta istumisesta tai maahan menosta.. periaateessa mikään nouseva liike ei toimi, mutta ei sen väliä.. niitä ei tarvita. Tarkoituksena olikin vaan pysyä paikallaan kun käsky oli annettu, vapautukseen asti. Tein itse aikamoisia häiriöitä, esim. kun Nöpsykkä makasi maassa.. menin itse maahan istumaan ja nousin kotvasen päästä sieltä ylös.. ei mitään vaikutusta.. siellä se tytteli tapitti mua ja odotteli, että koska vapautetaan. Noita aikoja täytyis myös pikku hiljaa pidentää ja keväämmällä treenata ulkona, kun sisällä nuo aika hyvin onnistuu, mutta ulkona kaikki ylimääräinen vie voiton ja käsky unohdetaan aika helpolla. Samoin teki viime su agin lähdössä, josta lähti katsomaan kun vuoroaan odottaville kavereille tuli 'tappelu'. Tuommoisia poikkeamia käskyistä ei sallita! Joten treenit jatkukoon.

Sitten Monskun kanssa otettiin perusasennon vahvistamista.. lopuksi teki sen jo tosi hyvin ilman apua.. (mutta seuraavana päivänä oli taas unohtanut sen paikan!). Ja sitten seuraamista ja siitä maahan, istu ja seiso.. jotka Monskulta luonnistuu aikast hyvin. Tehtiin myös pitkästä aikaa muutamia käännöksiä seuraamisessa, mutta ne on taas vähän hakoteillä.. samoin jos seurautan vähänkin pidempään.. katoo kontakti muhun ja samoin välimatka kasvaa.. joka ei tietty ole tarkoitus. Joten täytyy nyt tyytyä lyhyempiin pätkiin ja palkata kun tekee oikein.. sekä niitä jääviä sitten lyhyemmistä.

Tän viikon agin vapaavuoro oli peruttu, joten pidetään vähän taukoa eli mennään vaan sunnuntaina tällä viikolla. Toisaalta ihan hyväkin, että ei joka viikko ole kahta treenikertaa ja ens viikolla molemmilla tytöillä onkin edessä kilpailu. Nöpö menee epävirallisiin ja Moona virallisiin, jos vain kelit sallivat... toivottavasti lämpötila pysyy tämmöisessä kuin nyt.