Taas on jäänyt päivittelemättä. No, alkuun muutama hupaisa kuva Juhannuksen agikisoista by Irene Vinha (Aivan mahtavia kuvia taas kerran, kiitoksia Irene!):

Onko tässä lentävä-hollantilainen vai lepakko?

974.jpg

 

Moona vauhdissa:

1429.jpg

 

Keskittynyttä työskentelyä.. purrakko kieleen vaiko ei????

976.jpg

 

Tiistaina käytiin ottamassa pienet treenit molemmilla tytöillä jatkokurssin jälkeen. Aiheena oli kontaktit eli niihin keskityin nyt molemmilla ja palkkasin joka ikisen kontaktin. Ulkona otettiin vielä lisäksi kepit ja keinu muutaman kerran.

Sunnuntaina MOnskula pääsi ekaa kertaa maaliskuun jälkeen sunnuntai-treeneihin Koirakoululle. Hellettä piisasi ja ajattelin Monskun olevan naatti, mutta mitä vielä. Se oli kuin sähköjänis.. lähdöstä rupeaa tulemaan meille ongelma.. siis mun lähtövarman koirani kanssa!!! No, ehkäpä tämä kertoo, että ne kierrokset rupeavat nousemaan. No, ekan radan palautusten jälkeen.. tokan radan lähtö meni jo mallikkaasti, joten tähän täytyy nyt vaan keskittyä hetki erittäin tarkasti ja ei tuumaakaan anneta periksi! Muuten Moona paineli ihan ok:Sti, mutta taas huomasi että sitä rataa pitäisi lukea enemmän koiran silmin eikä omin ;) Ohjaaja tietää mitä pitäisi tehdä, mutta se ois hyvä kertoa sille koirallekkin niin, että sekin sen jälkeen tietää. Toka rata meni selkeästi paremmin, kun enempi keskityin ja kehuin ja kannustin ja tehtiin todella yhdessä rataa. Takaakiertoihin hyvä muistaa hakea se koira mukaan, ettei tuu pattitilannetta.. semmoinenkin kun koettiin, kun mä olin vähän liikaa jo edellä. Hyvät treenit ja taas tuli mukavasti listaan juttuja joita täytyy kokeilla ja joita voitais vähän hioa! :)