Sunnuntaina oli vuorossa kaksi lyhkäistä radanpätkää (eka hyppis, toinen agi).. molemmissa aluksi pyöritystä hyppyhässäkällä. Molemmat radat meni heti ekalla kerralla nollalla. Eka rata oli jopa todella toimiva ja kerkesin tekemään kaikki just eikä melkein. Tehtiin siihen yksi muutos jolla saatiin vielä yksi kaarre paremmaksi ja nopeammaksi Moonan suorittaa. Toinen rata vaati yhdessä kohdassa vähän enemmän hiontaa, että saatiin se just nappiin eikä melkein ;)

Nöpsykkä neiti rupeaa olemaan suht oma itsensä. Sisällä ei nyt vielä ole mitään energiapurkauksia saanut.. mutta ulkona!!! Siis kun lähdetään ulos niin se lähtee kuin 'telkkä pöntöstä' ;D  Eli Nöpsykkähän on aina ollut tosi nihkeä ulkoilemaan talvella tai kylmällä ilmalla. Nyt sitten olen tehnyt sen kanssa vain pikku-lenkkejä, jotta ei oteta mitään liian suuria harppauksia vielä ja ilman takkia, jottei takki missään nimessä hankaa haavaa vatsan alta. No, ilman takkia voisi kuvitella että tuo kylmänarka-kaveri ei lähtisi mihinkään.. mutta mitä vielä. Aamullakin vaikka oli -12 astetta, niin se ei todellakaan tapansa mukaan tämmöisellä pakkasella jäänytkään katokseen seisomaan, että onko tonne pakko lähteä.. vaan se oikein ampaisi pihalle. En ole tommoista menoa nähnyt siltä pakkasella varmaan koskaan! Se oikein keuli, kun sen mielestä en kävellyt riittävän ripeästi eteenpäin. Yleensä sitä on saanut näillä ilmoilla vetää perässä ja viimeistään sadan metrin jälkeen on saanut lähteä kotiin.. kun neitiä paleltaa niin että ei suostu enää liikkumaan. Nyt sitten neiti-naku käveli just nii pitkälle kuin mäkin menin ja kotiinkaan ei ollut mikään kiire.. ja se oli vielä nakuna?!?! Moonallakin on takki sentään päällä ja silläkin vähän näkyy että kylmä varmasti on. Jotenka ehkä summa summarum.. tämä kertoo siitä, että toi pikku-neiti ei siis todellakaan välitä takista tippaakaan! Mutta kun hän on niin pieni, niin en kyllä kauhjasti ilman takkia normaalisti viitsi liikuttaa ja varsinkaan tämmöisillä ilmoilla.. nyt vielä mennään niin lyhyitä pisu-lenkkejä ja haavan takia on parempi ilman takkia.

Nöpö on muuten sopeutunut tuohon pottaa tosi hyvin. Ei yhtään arastele sitä ja on sen kanssa ihan normaalisti. Näyttää kyllä hassulta kun mennä viipottaa sisällä, kun koppa on sen kokoonnähden kuitenkin aikast iso ;) Ja Moona väistää kun pottapää tulee.