Perjantaina Nöpsykkä lähti vanhempien kanssa möksälle hoitoon, kun Moonan kanssa suunnattiin lauantaina Tampereelle Hervantaan TAKKUjen agikisoihin. Olipas outo viikonloppu kun kotona ja varsinkin sängyssä oli vain yksi kääpiöpinsu. Se kainaloonliimautuja kun on hoidossa, niin ei ole ketään ihan siinä kiinni... vaikka Moonakin selkeästi valitsi paikkaa vähän eri tavoin, kun hänellä oli koko muu sänky yksin käytössä ;) Alkuun Moona myös selvästi etsi vähän NÖpöä. Nöpö sitä vastoin oli möksällä kuulemma mennyt aina boxiin kun oli puhuttu ulos lähtemisestä.. taisi neiti kuvitella, että lähdetään kotiin ;)

No, sitten itse lauantain kisareissuun. Klo 12 paikkeilla starttasin auton nokan kohti Raisiota ja kävin koukkaamassa Riikan ja Elsan sieltä kyytiin ja siitä sitten Hervantaa kohti. Paikalla oltiin sitten reilusti etuajassa, kun kisat olivat jälkijunassa aikamoisesti. Odottelua siis oli, mutta siinä sai siten katseltua muiden suorituksia. Ennen ekaa rataa kävin ottamassa kepit verkassa, kun ne siellä oli ja ekalla kerralla Moona tuli tokavikasta välistä taas ulos :( Tän jälkeen kaks onnistunutta suoritusta ja verkat oli siinä.

Eka meidän rata oli Anders Virtasen tuomaroima agirata. Radalla oli putkenpää-puomi kompaa ja mielenkiintoinen putken takaa juoksu.. tai jonka siis tein noin ja kaikkea muuta hässäkkää. Alku meni ok eli onistuin heittämään Moonan putkeen kun piti ja puomille kun piti. Mutta sitten putkeen heitto ja U-putken takaajuoksu ei onnistuneetkaan.. vaan Moona tuli takas putkesta.. tätä vähän itse epäilin etukäteen, mutta aika outoa silti, että se sieltä tuli takas. No, keinu oli vähän hidas, mutta ei pysähtynyt ennen laskua kuitenkaan. Kepeille väärin sisään. Sen jälkeen loppurata ihan ok. Eli lopulta 10 vp ja 11,63 yliaikaa. JOten ei kehuttavasti.. itse taas varmistelin. Radalta kehuttavaa oli renkaalle ja toiseksi vimpalle hypylle tehdyt takaaleikkaukset, jotka meni ok ja toiseks vimpalla Monsku luki hyvin mun rintamasuuntaa ja kääntyi vimpalle hienosti takaa leikaten :)

Sitten oli taas uuvuttavan pitkä odottelu, kun seuraava startti oli reilun kolmen tunnin päästä.. myöhässä edellistä starttia enempi. Tämä rata oli Marjo Heinon tuomaroima hypäri. Erinäistä säätöä löytyi. Pituudelle meinasi Moona tulla ohi, joten siihen paloi aikaa kun totaalisesti pysähdyin ja melkein peruutin sen hakemaan siitä yli.. kepit meni tässä ok, renkaan ja putken vienti ulkokautta toimi.. ehdin seuraavalle hypylle juuri ja juuri. Monet valssit oli myöhässä ja Moona kaksi kertaa 'karkasi' suoraan edessä olevalle hypylle eli en pitänyt ohjauksessa ja vienyt ja kertonut riittävästi mihin piti olla menossa, joten niiden korajukseen meni aikaa ja muutenkin oli taas tosi laiskaa ja haparoivaa ohjausta! Tulos 0vp, mutta +5,16 yliaikaa :( Tällä radalla kepit oli ilonaihe.

Lähdöt eivät myöskään toimineet ja toisella en palautellut, kun oli kiire aikataulujen kanssa. Näitä täytyy nyt kyllä oikein ottaa.. ei sais edistää yhtään! :/