Tänään oli sitten niin keväinen ilma että.. aahhhh! Aurinko lämmitti ihanasti ja ei tuullut.. lumetkin on melkein kaikki jo sulaneet pois.. ja kaiken kruunasi keväinen +10 lämpöastetta!

Että jos tuommoisesta kelistä haluaa nauttia, niin ei siinä muu auta kuin lähteä koirien kanssa ulos. Joten me sitten käytiin tytteleiden kanssa töiden jälkeen kahdesti lenkkeilemässä ja koska ilma tosiaan oli noin lämmin niin lenkkeiltiin sitten ekaa kertaa talven jälkeen ilman takkeja.

Ekalla lenkillä oltiin n. puolisen tuntia.. mentiin pitkin asfalttiteitä. Toisella kerralla oltiin tunnin lenkillä skanssin-alueella. Tyttelit sai painella vapaana. Välillä aina käskin ne seisomaan johonkin ja kävelin itse jonnekkin asti ja vapautin sitten vasta joskus eli treenattiin vähän kuin agin lähtötilannetta. Nöpsykkä seisoi kuin toteemi, mutta Monskula oli sitten se pikku-vauva, jonka oli pakko muutamaan kertaan testata, että jos se mamma liikkuu niin miksen mäkin saa täältä jo tulla! :(  Joten otettiin niitä toistoja sitten niin monta, että sillä meni kaaliin.. ettei sieltä tulla ennen kuin mamma antaa vapautuksen. Loppulenkillä toistot sujuivatkin hienosti :)

Lenkillä löydettiin kevään ensimmäiset leskenlehdet.. joten kyllä se kesä sieltä tosiaan on tulossa :)