Eilen oli Nöpsykän toisen epävirallisen agikisan vuoro. Kisat järjestettiin TSAUn hallilla.

Mini möllien rata oli mukavan oloinen ja se muodostui: 2 x hyppy, putki, 5 x hyppy, puomi, putki, 2 x hyppy, A, putki, 4 x hyppy eli esteitä oli yhteensä 18. Mukavia suoria myös löytyi, jossa koiran sai todelliseen vauhtiinsa ;D Nöpsykkä teki radalla hienoa työtä ja oli todella innostunut. Tuloksena oli 0 vp., ajalla -1,96 ja sijoitus lopputuloksissa 3:s. Hienoa Nöpsykkä!!! Olin todella tyytyväinen rataan.. kontaktitkin toimivat lähes täydellisesti, mutta vähän niissä sitä ylimääräistä aikaa menee.. kun suunnataan kosketuspinnalle ja että mä vapautan ja päästään taas sen jälkeen vauhtiin ja tietty Nöpö myös vauhdissa vähän verottaa, kun on niin pieni vrt. muut mini-koirat.

Radan jälkeen otettiin vielä viereisellä kentällä olleita esteitä: keinua ja keppejä. Keinu meni tosi mukavasti.. vähän kyllä pelästyi jos antoi sen kolahtaa täysillä.. se meinaan kolahtaa paljon kovemmin kuin meidän hallin este + että se piti natinaa jo laskeutuessaan, mutta hyvin Nöpsykkä siihen ääneen suhtautui. Kepit sitä vastoin eivät olleet tänään hanskassa... monta kertaa tultiin välistä pois, aloitettiin väärästä välistä, välillä ei tiedetty mitä edes pitäisi mukama tehdä?.. toiselta puolelta homma toimi paremmin, toiselta ei ollenkaan! Aika outoa, koska omalla hallilla Nöpsykkä on suorittanut kepit nykyään todella varmasti ja mitään tämmöisiä ongelmia ei ole ollut eli äkkiseltään vedän tuon homman vieraiden keppien piikkiin + että vieressä oli aikamoista hälinää koko ajan: koiria ja ihmisiä juoksi ohi, kun oli harjoiteltavia hyppyjä ihan vieressä ja muutenkin hallissa oli aikamoinen hälinä. Täytyy noita keppejä sunnuntaina päästä omassa hallissa taas ottamaan.. muutama viikko on ollutkin väliä kun niitä omissakaan treeneissä ollaan viimeksi Nöpsykän kanssa otettu. Noita vaikeimpia esteitä halusin Nöpön kanssa kokeilla tuolla, koska ajattelin ilmoittaa sen maaliskuun alun kisoihin.. paikka on kyllä eri, mutta sielläkin sitten ns. 'vieraat esteet'.. niitäkin esteitä ollaan kyllä joskus menty mutta ei Nöpsykkä silloin vielä oikein noita osannutkaan.

Monskulakin pääsi pitkän harkinnan jälkeen mukaan ja otettiin sen kanssa vähän myös tuolla vieraassa hallissa treeniä.. eritoten keinua ja keppejä. Kepit meni tosi hyvin.. kerran tais olla joku sählinki ja ei onnistunut, mutta muuten perfect! :)  Keinu sitä vastoin.. ensimmäisellä kerralla tuli lentokeinu!.. siis Moonalla! Eli varmasti kuuli tuossa hälinässä mun käskyn huonosti tai/ja sekoitti keinun aikaisemmin kokeilemaamme puomiin. Siitä se juoksi sen vauhdissa läpi ja keinu ei oikeastaan ehtinyt laskeutua ollenkaan... vaan ponkasi päästä.. onneksi näytti tulevan pehmeä lasku. Ajattelin tuon jälkeen, että mitähän hommasta nyt tulee.. Mutta onneksi Monskula suoritti keinun tuon jälkeenkin, mutta aika varovaisesti ja hitaasti.. mutta suorittipa kuitenkin.. se se tärkeintä ;) Annoin välillä kolahtaa ja välillä otin vastaan.. aika hitaasti meni.. mutta saatiinpa vieraalla keinulla vähän toistoja aikaseksi. Samat esteet on kuitenkin sitten tiedossa ens viikon lauantain 16.2. virallisissa agilitykisassa, joten nyt niihin on taas vähän tutustuttu etukäteen.

Mielenkiinnolla jäädään nyt odottamaan lauantain ekaa virallista starttia.