Taas ei ole viimeseen viikkoon kirjoitellut.. joten alotetaan viime tiistain treeneistä.

Tiistaina Nöpsykkän kanssa tehtiin ryhmäläisten jäljiltä kuviota: valssi, edestäleikkaus, takaaleikkaus. Valssi ihan ok.. kuhan olin vaan oikeassa ajassa, edestäleikkausta en kerennyt tekemään kuin ekaan ja sen jälkeen olin jo jäljessä ja uskomattominta oli että takaaleikkaus toimi tässä hommassa Nöpöllä parhaiten!!! Ja mä kun olen luullut, ettei sitä kannata missään käyttää, mutta tiistaina näytti olevan semmoinen päivä että se oli paras tuohon kuvioon ja samoin oli kyllä sitten Moonallekkin kun kokeilin tai siis sille en kokeillutkaan muuta kuin takaaleikkausta, kun se on sillekkin kuitenkin selkästi heikoimpia vaihtoehtoja eli 3 takaaleikkausta peräkkäin ja homma toimi :)

Moonalla otin myös eteenlähetystä suoralla sekä vastaanoton ja molemmat toimi hienosti. Eteenlähetyksessä käytin namikeppua, jotta saatiin itsenäistä työskentelyä ja sinne se veti hallin toiseenlaitaan välittämättä siitä, että mä kyykkisin edelleen maassa toisessa laidassa ja kaikki esteet matkalla suoritettiin :)

Torstaina kävin ATT:lla ottamassa vähän treeniä. Kehittelin pienen 14 esteen radanpoikasen, jossa oli usvatusta, muutamat valssit, takaakierrot ja vaikeampi keppikulma. Rata meni molemmilla koirilla oikeastaan aikast mukavasti. Muuten otin sitten vielä keppejä ja keinua sekä takaakiertoja.

Sunnuntaina eli eilen Nöpsykkä pääsi treeneihin Koirakouluun ja vedettiin pari kertaa agirata läpi. Ei mitään suurempia ongelmakohtia, mutta jotenkin vauhti oli aluksi pois, mutta sitten jostain kummasta se yht'äkkiä tuli ja sitten en taas meinannut pysyä perässä ;) Nöpö innostuu välillä tosi oudoista jutuista ja saa puhtia.. esim. yksi ulkokaarreohjaus sai sen ihan villiksi ja takaaleikkauksessa joka saatiin jotenkuten vietyä läpi ja tämä mamma oli auttamattamyöhässä sai Nöpön jalkoihin vipinää, kun mamma oli niin myöhässä että molemmat sitten oikein spurttailtiin. Mutta juuri tämmöistä vauhtieroa me siis tarvitaan enempi, jotta löydetään ne spurtti paikat ja himmauskohdat.. välillä ne löytyy näin epäonnistumisten kautta ;)

Tänään käytiin ATT:lla taas ottamassa vähän eritoten keppejä, keinua ja taas takaakiertoja. Moona pääsi nyt puikkoihin. Treenit meni ihan ok... paitsi että vaikeammat keppikulmat eivät toimineet ja sain helpottaa niitä aika paljon jotta meni läpi. Joten täytyy muistaa sitten viedä loppuunasti jottei oteta mun liian aikasesta huitasusta virhettä. Noita täytyy vahvistaa, mutta kaarien kanssa, jotta saadaan enemmän onnistuneita toistoja! Lopetetin Moonan kanssa treenit kun sattui pieni tapaturma. Olin heittämässä tätiä takaakiertoon kentän laidalla olleelle hypylle ja siitä suoraan keinulle. Täti bongasikin hypyn taka-oikealta pöydän jolle ampui kuin ohjus. JOtenkin se hyppäs sinne tosi kaukaa ja ihme kulmasta ja hyppy ei oikein ollut ihan onnistunut, joten tuli pöydälle alas tosi huonosti ja kaatui siihen kyljelleen. Alkuun näytti ettei mitään tullut, mutta myöhemmin parkkipaikalla totesin, että leuassa on 'asfaltti-ihottuma' eli se oli hankaantunut auki pöydän karheaan pintaan. Toivottavasti tuosta tömähdyksestä ei tullut mitään lihasjumia yms. kun muljahti sinne pöydälle nurin. Ravasi kyllä loppuverkassa ihan ok, mutta se jää nähtäväksi. Onneksi meillä on Piiralle aika parin viikon päästä niin päästään tarkistamaan tädin kuntoa.