Eilen illalla päätin taas ottaa molempien koirien kanssa erikseen sisällä leikkituokiot.

Moona pääsi aloittamaan.. ai, että se tykkäs revitellä solmulelun kanssa ja hakea sitä. 'Murrrrrr', 'Grrrr'.. kaikkia eri variaatioita koiran äänistä taas kuultiin ja tädillä oli todellakin hauskaa :D Se oikein onnesta soikeana kiskoi lelua. Leikittiin taas vain vähän aikaa ja lopetettiin, kun leikki ja tädin virne naamalla oli parhaimmillaan. Tuommoisesta leikistä jää myös tädille semmoinen pepsodent-hymy naamalle :D Ei voi kuin nauraa, kun sitä jälkeenpäin katselee!

Sitten oli Nöpsykkä-neidin vuoro, joka koko odotteluajan oli niin mustasukkaisena makkarissa ja piti siellä semmoista meteliä, kun hän ei päässyt leikkiin mukaan. No, kun hänen vuoronsa oli meni neiti lelun perässä, joka suuntaan. Ääniä neiti ei osaa leikkiessään päästellä.

Noilla koirilla on selkeästi erilaiset leikkitavat: Moona tykkää eniten just tommoisista revitysleikeistä, jossa mä revin sen kanssa kunnolla ja se saa ähistä, uhista ja gurista. Nöpsykkä sitä vastoin tykkää olla mieluiten kissa ja suunnsitaa lelun perässä, jota vedellään ympäri lähellä lattiatasoa ja pyöritellään hänen ympäri.