Sunnuntaina oli vuorossa Nöpön aksatreenit Koirakoululla. Mentiin hypärirataa, jossa treeniaiheena oli eritoten sylkkärit. Ne ei ole olleet koskaan mikään mun vahvin juttu, joten ihan hyvä että niitä treenataan ja niitä täytyy radalle välillä tehdä.. ehkä ne sitten pikku hiljaa myös oppii. Nöpsykälle vaikeampi juttu on vastaanotto lähtötilanteessa, neiti kun helposti ponnistaa vähän liian kaukaa, kun töllöttää vaan mua ja ei tajua katsoa mistä pitää ponnistaa. Sitten jos se rysäyttää esteen päälle niin ei kiva, kun neiti on niin pieni, että sitten sattuu :(  Tämän takia olen vältellyt vastaanotto-tilanteita lähdössä. Sunnuntaina otin kuitenkin taas kokeilumielessä radan alun vastaanotolla ja sitä treenailtiin oikein kunnolla, mutta kuinkas ollakkain Nöpsykkä jossain vaiheessa taas hyppäsi riman päälle :/  Sen jälkeen taas selvästi varosi hyppyjä. Muuten rata meni ihan ok.

Eilen oli Monskulan treenit ATT:llä. Aluksi oli vuorossa syherö-agilityrata. Jossa tein ekalla kierroksella yhden radikaalimman virheen, jonka kyllä melkein jo tutustumisessa arvasin, mutta pakko oli koittaa.. esteväli oli vaan mun sivusuunta-takaakiertohässäkkään liian pitkä.. joten vaati vähän enempi irtoamista ja muutenkin jämptiyttä. Kyllä se sitten lopulta onnistui ok. RAdoilla mukana myös mattokeinu, joka meni ekalla kierroksella sikahyvin.. olin tosi ylpeä Monskulasta. Mutta seuraavalla kierroksella ja toisella radalla olikin sitten taas perinteinen hidas-keinu :/ Toisena ratana oli suht suoraviivainen rata, jossa tarkoituksena olikin juosta rataa läpi niin kovaa kuin pystyi. Puolenvaihtoja radalla sai muutamia tehdä, mutta muuten ei siis mitään ihmeellistä. Tämä homma me hanskattiin,  mutta keinu oli edelelen hidas ja tuntui että kepitkin oli aika hitaat tällä radalla. Mentiin tämä rata 3 kertaa. Joten tuli ainakin kestävyyttä vähän treenailtua.

Tänään Nöpsykkä tuli mukaan, kun kävin vetämässä agitreenit. Otin lopuksi Nöpön kanssa muutaman hypyn ja katselin miten se hyppeli. Näytti onneksi olevan normaali itsensä.. ettei kehittänyt sunnuntaisesta kolauksesta mitään traumoja.

Lauantaina vuorossa Rauman agilitykisat. Molemmat tytöt menevät yhden startin.