Tänään päivällä Nöpsykkä pääsi mukaan mammalla ja pappalle, kun hän ei sitten illalla päässyt mukaan hallille.. kun oli agitreenit ja Nöpsykällä juoksut. Mentiin sitten illalla Nöpsykän kanssa kaksin pitkä lenkki, jotta hänkin sai jotain extraa ;)

Agitreeneissä otettiin muutama rata:
1. Eka rata oli 20 esteen oikea koukero-tsysteemi. Tällä kertaa mulla oli kamera mukana, joten tuota on varmasti jälkikäteen mielenkiintoista katsella. Harmi kun tuohon kameraan ei ole sopivaa piuhaa, että saisin radan nettiin. Monskula paineli radan todella innolla ja kaikki mun ohjauskuviot toimi just niin kuin olin ajatellut! Siis pitkästä aikaa tuli taas täydellinen onnistuminen ja mun ohjaus sekä Monskulan vauhti kohtasivat ja rata oli just passeli :D Vaikeatkin kohdat selvitettiin hienosti, eihän niissä mitään vaikeeta edes ollutkaan.. vai oliko?.. voi näin tän kertaisten treenien jälkeen ajatella. Keinukin meni tosi hienosti :D

2. Toka rata oli enempi usvatus rata eli oli pitkää suoraa ja päässä kääntöä.. eli ehkä enempi semmoista ykkösluokan tasoa. Esteitä oli 15 kipaletta. Tämäkin meni ihan ok, mutta vauhtia olisi tähän ehkä tarvittu himpan enempi. Keinukaan ei enää tokalla kerralla mennyt niin vauhdilla.

Ehkäpä itsekkin ohjaan paremmin tuommoisia koukero-ratoja (kuten eka rata oli), joissa täytyy itse keskittyä tarkemmin ja miettiä missä se koira nyt on ja mihin sen just nyt haluan ja mitä sen jälkeen tapahtuu eli siinä ei voi hetkeksikään herpaantua tai sitten se virhe tuli jo! Tänään näytti osuvan hyvä päivä niin mulle kuin Monskulalle.. tai siten se vaikutti että keskityin vain häneen ja meidän radan suorittamiseen.

Varsinaisen treenin jälkeen otin vielä keinua, keppejä ja pussia yksittäisenä ja pääsin palkkaamaan lelurevityksin jokaisesta suorituksesta :D