Jäi perjantain kisaraportista mainitsematta, että kun sade lopulta meidän kisan jäkeen taukosi otin viel Nöpsykällä myös lämppäriesteillä muutamat hypyt.. näytti toimivan ok myös nurmikolla, joten hyvin mielin voi lähteä sen kanssa myös agirotuun parin viikon päästä :)

Eilen oli vuorossa kunnon söhöröradat. Alkuun oli 10 esteen pätkä, jossa tehtiin takaakierrätys ja sekä joko flippi tai valssi. Nöpsykälle tuo flippi oli hyvä, kun se kanssa sen kerkii tekemään ja se ei edistä.. joten onnistuu hyvin. Monskulalle valssi parempi.. ei ois millään saanut puolta muuten vaihdettua.

Sitten oli vuorossa 12 esteen valssihässäkä, jossa väänsin valssia ja edestäleikkausta.

Sekä lopuksi yhdistettiin nuo kaksi eli vedettiin 22 esteen hyppyrata maraton, jossa oli kierrätystä, valssia, edestäleikkausta ja mamman sähellystä offcourse. Moona ja Nöpsykkä toimivat musta molemmat tänään tosi kivasti... mitä nyt Nöpsykän hypyt oli välillä talon kokoisia, voishan sitä taloudellisemminkin hypellä. Molemmat jaksoivat treenit ihmeen hyvin ja olin tyytyväinen heidän motivaatioon!

Tänään oli vuorossa myös Monskulan nousunolla kaffet, vaikka kahvia kukaan ei tietty treeneissä juonut, mutta kakkua syötiin sitten senkin edestä!! :D