Sunnuntaina jätettiin Nöpsykän agitreenit väliin ja vietettiin lämmintä päivää mökillä uiden, saunoen ja syöden hyvin :) Moona kävi taas kepin perässä muutaman kerran vähän polskuttelemassa ja vein sen myös kerran kauemmas, josta ui rantaan. Täti pääsi myös saunaan.. ei vähään aikaan ole taas ollut ;)

Eilen oli Monskulan treenit. Ismokin oli taas päässyt koutsaamaan. Rata oli kivan tuntuinen, mutta kompakohtia löytyi eli oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Meillä rata meni muuten ok, mutta kepeille vienti ei toiminut, jota osasinkin jo odottaa kun rataan tutustuin. Mutta tämän lisäksi eivät kepit muutenkaan toimineet!!!! Moona lopetti kepit järjestäin toiseksi tai kolmanneksi vimppaan väliin?!?! No, vimpalla radalla onnistui lopulta sisäänheitto sekä myös kepit kerralta oikein. Toivottavasti tämä vain oli joku väliaikainen mielenhäiriö. Keppejä ja keinua meidän tulisi treenata enempi erikseen, kun ne menee molemmat aikast hitaasti. Keinulle saatiin Ismolta vähän uutta ohjeistusta, mitä nyt ajattelen koittaa ja eilen jo vähän sillä otinkin. Keinu kyllä on mennyt musta muutenkin eteenpäin, mutta kyllä se sais paljon paljon nopeampi olla, että oltais samalla planeetalla siinä muiden kolmosluokkalaisten kanssa. Muuten rata sujui ok.. mitä nyt ois pitänyt vedättää enempi ja juosta. Vimppa rata oli jo aikast passeli :)

Tänään oli vihdoin tytöillä kaun odotettu aika Piiralle fysioterapiaan. Aluksi käsiteltäväksi joutui Nöpsykkä. JOka tavan mukaan makasi kuin lahna ja Piira sai käsitellä sitä miten vaan. No, löytyi neidistäkin yksi pahrempi paikka lanneselän oikeapuoli, joka oli jumissa, mutta jonka Piira sai hyvin auki. MOnskulalla oli alkuun boxissa jytät meneillään, kun hän oli sitä mieltä että hän ei siellä aikaansa vietä, kun toista käsitellään ja miksi hän joutuu siellä boxissa olemaan. No, Moona pääsi sitten Nöpsykän jälkeen käsittelyyn. MOonakin on oppinut olemaan hienosti käsiteltäessä, eikä se reuhtonut enää oikeastaan ollenkaan.. vain kun löytyi joitain vähän kipeempiä paikkoja. MOonalle ongelma-alue oli rinta, joka onkin sille tyypillinen juttu. Kaiken kaikkiaan koirat olivat paremmassa kunnossa kuin ovat moneen kertaan olleet, joten taitaa kesä ja lämminkeli sekä varmasti myös pidemmät lenkitykset tehdä tehtävänsä. Saavat myös näin kesäisin juosta pitkiä lenkkejä metsässä vapaana. Joten oli taas hyvä reissu ja tietää missä kummankin lihaksiston kanssa mennään.. treenejä voidaan jatkaa hyvin mielin ja MOnskulan pöytäepisodi pari viikkoa sitten ei ollut aiheuttanut mitään jumia lapoihin yms. josta olin tosi tyytyväinen ;)