Illalla oltiin taas viikottaisessa agissa.

Nöpsykän kanssa otettiin omassa treenissä paikallaan seisomisia eli lähdön harjoittelua sekä 6 esteen vauhtirata: muuri, hyppy, putki, hyppy, pituus, hyppy. Seisomiset/lähdöt sujuivat hyvin ja rata oli tosiaan vauhdikas.

Moonan treeneissä aloitettiin 13 estettä käsittävällä radalla: muuri, hyppy, puomi, rengas, putki(A.n alla), hyppy, pituus, muuri,  hyppy, pussi, rengas, kepit, muuri. Kokeilin Moonalle näin nopeasti viikon ajan harjoiteltua lelupalkkausta. Homma näyttikin tämän kanssa toimivan ihan ok, kunhan mamma vapautuksissa muistaa vaan käyttää 'Zippiä' eikä naksua ;D Rengas ei tällä radalla oikein sujunut, useaan otteeseen mentiin väärään väliin. Takaakierrot ja muut vaikeat härpäkkeet menivät  hyvin.. muutamia haisteluita tuli myös taas. Lelun kanssa vauhtia oli selkeästi vähän enempi.

Myös Nöpsykkä meni ko. radan ja suoriutui siitä hienosti.. mitä nyt rengas oli vähän vaikea sillekkin.. taisi kulma olla vähän vino, joka aiheutti ongelmia.

Toisena ratana oli taas 13 esteen rata, jossa oli myös keinu tällä kertaa mukana: muuri, kepit, rengas, pussi, hyppy, muuri, pituus, hyppy, putken väärä pää, keinu, puomi, hyppy, muuri. Ko. rata meni Moonalta taas vauhdikkaasti.. tuntui että oli enempi vauhtia kuin ekassa ja ei meinannut lähdössä pysyä millään, vaan varasti useampaan kertaan *grrr*! Mutta vauhdista olin tyytyväinen. Keinukin mentiin ok ja kepit, jotka oli vaikeassa kulmassa muurilta tultaessa ;D  Keinulla oli Riikan ja Elsan jälkeen makkarantuoksut, joten niitä piti jäädä haistelemaan ja katselemaan, että mihin ne makkarat oli piilotettu, kun mammakaan ei tunnin aikana yhtään herkkuja antanut.. mutta ei niitä löytynyt ja lelukin sitten taas kiinnosti ja saalistusvietit heräs.

Nöpsykän kanssa mentiin myös tämä toinen B-rata ja rata sujui ok. Kepit oli aika vaikeassa kulmassa Nöpsykälle, mutta oli kaaret/langat, joten niistä selvittiin kunnialla ja rengaskaan ei tällä radalla tuottanut ongelmaa (kummallekkaan koiralle). Kontaktit ja keinu suoritettiin hyvin. Vähän rupes Nöpsykkä taas tälle radalle keräämään, kun esteet oli tapissa ja ehkäpä askeleet rupes jo painamaan.. muutama huonompi hyppykin tuli, joka varmasti edesauttoi tuota keräämistä.

Lopuksi otin vielä keinua ja keppejä yksittäin molempien kanssa. Moonan kanssa harjoiteltiin eritoten yksittäisesteen palkkausta lelulla. Keinu ei nyt enää yksittäin oikein sujunut niin vauhdikkaasti kuin radalla ja suurta hitautta oli havaittavissa.. kepit meni ok. Nöpsykkä suoritti kepit ilman lankoja hienosti ja keinun samoin :D

Moonan työskentelyyn olin tänään suht tyytyväinen ja eniten kiinnostuin nyt tuosta lelupalkkauksesta, koska Moona jaksoi koko treeninajan olla kiinnostunut lelusta ja innostua sillä palkkauksesta.. jota en olisi ikinä voinut uskoa! :D Vauhtia ja intoa sillä saa kivasti kasvatettua ja varmasti vielä lisää, kunhan opimme sitä paremmin käyttämään ja Moonakin oppii yhdistämään agin ja lelun toisiinsa, nyt vielä nuo namipalkkaukset tietty pyörivät pitkään siellä takaraivossa, kun niitä on käytetty monta vuotta.. lelu kun ei olisi aikaisemmin tullut kysymykseenkään palkkaustavassa.. kun vaan haistikin namin, niin lelu unohtui. Nyt ottaa lelusta hyvin kiinni ja oikein revittelee mun kansssa ja sitten on onnensa kukkuloilla, kun voittaa.. pepsodent-hymyt vaan näkyy :D Nyt tarvitaan Moonan kanssa lisää treeniä lelun kanssa ja ens su kokeillaan miten homma toimii vieraassa ympäristössä ja kisatilanteessa.. tietty homma tulee eteen aika äkkiä ja todella äkkiä ollaan edetty tähän pisteeseen. Vielä viime viikolla palkkasin osittain lelulla ja namilla. Lelulla on myös semmoinen hankaluus, että Moona voi myös intoutua vähän liikaa ja ei pysy esim. tämän takia oikein lähdössä tai säntäilee sinne sun tänne ja ei keskitä energiaa juuri mun haluamiini asioihin ja ei tee ehkä niin keskittyneesti töitä radalla. Mutta tätä nyt seurataan ja katsotaan mitä tämän lelupalkkauksen kanssa käy.. pakkohan sitä on kokeilla, kun hommat näin alkuun näyttävät toimivat hyvin ;D

Kouluttaja-Johanna sormeili myös tyttelit läpi ja totesi, että niin Moona-täti kuin Nöpsykkä-neiti joutuvat nyt pienelle laihikselle, koska vähän liikaa massaa noilla tytseillä tällä hetkellä on. Joten nyt vähän laihdutellaan ja yritetään päästä normaalimittoihin.