Eilen lähdettiin Nöpsykän kanssa aamulla mummolaan ja Moona sai jäädä kotiin lataamaan akkuja iltaa varten. Mummulasta sitten suuntasimme auton nokan kohti ATT:n kisoja ja mentiin katsastamaan kakkosluokan kisat ja haistelemaan Nöpsykän kanssa vähän kisatunnelmia. Käveltiin mukavat lenkit Miian ja Karoliinan + koissujen kanssa ja loppuaika ihmeteltiin ratoja ja Nöpsykkä vietti laatuaikaa mamman takinsisään kaivautuneena.. siellä se tais nukkua ja pois ei ois halunnut. Empä tuollaistakaan ole ennen sen kanssa kokeillut, mutta Elisalta+Tessalta tätä nähneenä täytyi Nöpsykänkin kanssa eilen kokeilla ja se viihtyi siellä tosi hyvin ja mahtuikin ok, kun mamma vaan nojaili omiin polviinsa katsomossa Silmänisku

Illalla sitten suunnattiin Moonan kanssa agitreeneihin. Vuorossa oli aluksi 13 esteen hyppis. Ok:sti meni.. tokan kerran renkaalle en kunnolla ohjannut ja yritin oikaista niin tuli ohi, mutta muuten rata meni hyvin.

Toisena ratana oli 18 esteen agirata. Kokeilin nyt muutamaan kohtaan poispäinkääntöä, kun se tuntui viikonlopun kisoissa olevan kovasana, jos se oli hallussa.. tietty kohdat vois tehdä myös valssilla tai edestäleikkauksella, mutta paremmin koiran vauhti säilyi ja itse ei ole edessä jos poispäinkäännös toimii ok:sti. Sain nuo kohdat toimimaan tosi hyvin. Mentiin rata vain kerran ja tuli puhdas suoritus. Keinu oli radalla kahteen otteeseen ja suht ok:sti Moona sen tuli.. vähän hidastelua, mutta ei mitään normista poikkeavaa. Oli taas hyvät treenit! :)

Ups: Eipäs ihan valehdella.. toisen radan alku ei meinannut millään sujua. Tein siihen kokeenomaisesti erilaisen alun kuin normisti teen eli menin kolmosesteen sivusta ottamaan vastaan ja täten 1 ja 2 este eivät olleet ollenkaan missään linjassa. Ekan hyppäs.. toisesta tulikin sitten ohi. No, sopivalla liikkellä aikamme tahkottuamme sain sen sitten lopulta yli ykkösestä ja kakkosesta sekä siitä peruuttamalla heitto kolmoselle. Oltiin siis eilen vähän kokeilu tuulella ja pakkohan se on kokeilla, kun noilla kisaradoilla näyttää olevan vaikka mitä ja aina ei ole ihan varma, että mikä nyt sitten olis se toimivin.. tämmöinen vastaanotto siis ei meillä vielä ainakaan toimis. Valssin kanssa ois varmaan onnistunut suht ok. Tuosta kun päästiin niin loppurata oli sitten ok ;)